Akçakale Kaymakamı Fırat, Okul İnşaatlarını Denetledi - Son Dakika
Yerel

Akçakale Kaymakamı Fırat, Okul İnşaatlarını Denetledi

Akçakale Kaymakamı Fırat, Okul İnşaatlarını Denetledi

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe merkezinde yapın inşaatı devam eden okulları denetledi ve yükleyici firma yetkililerinden bilgi aldı.

09.10.2013 13:13

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar ilçe merkezinde yapım inşaatı devam eden endüstri meslek lisesi, 200 kişilik kapasiteli kız yurdu ve 32 derslik Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nun inşaatını gezerek yükleyici firma yetkilileri ile görüştü.

Akçakale'de yapımı devam eden okul inşaatları ile ilgili, Kaymakam Fırat, "Sayın başbakanımızın tüm Şanlıurfa'ya milli eğitimde ciddi bir atak gerçekleştirdi. Özellikle sayın başkanımızın burayı ziyaret etmesinin ardından, fiziki imkânlar son derece hızlı bir şekilde artırıldı. Sadece Akçakale'de 18 tane okulun projeleri tamamlandı. Yaklaşık 9 tanesinin inşaatı devam ediyor. Diğer 9 tanesinin ise ihale süreci devam ediyor. Bugün sizlerle beraber endüstri meslek lisesi, kız yurdu ve Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'n inşaatlarını milli eğitim müdürümüzle gezdik. Endüstri meslek lisesi, ana bina ve üç atölyesi ile birlikte yaklaşık 20 dönüm arazi üzerinde yayılmış oldukça ciddi bir kompleks yükleyici firma yetkililerinden bilgi aldık. İnşallah ikinci döneme yetiştireceğiz" söyledi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akçakale Kaymakamı Fırat, Okul İnşaatlarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement