Akçakoca Balıkçı Barınağı Batı Mendireği Projesi Tartışmalara Neden Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akçakoca Balıkçı Barınağı Batı Mendireği Projesi Tartışmalara Neden Oldu

Akçakoca Balıkçı Barınağı Batı Mendireği Projesi Tartışmalara Neden Oldu
13.09.2013 10:20

Akçakoca'da Balıkçı Barınağı batı mendireği projesi tartışmalara neden oldu.

Akçakoca'da Balıkçı Barınağı batı mendireği projesi tartışmalara neden oldu.

Düzce Akçakoca Balıkçı Barınağı Mendirek ve Rıhtım Projesi halkın katılımı toplantısı sunumu Akçakoca Öğretmenevi? konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilisi Nuray Toprakkarıştıran  Ulaştırma Bakanlığı altyapı hizmetleri Bölge müdür yardımcısı Yusuf Tankat, Şehircilik Çevre Şube Müdürü Gülen Öztürk, ÇED Raporunu hazırlayan NGS firması sahibi Çetin Çakır ve diğer yetkililer hazır bulundular.

NGS firmasının sunumundan sonra Gülen Öztürk yönetiminde katılımcılar eleştiri ve fikirlerini paylaştılar. Zaman zaman gerginleşen ortam sırasında toplantıya katılan sivil toplum kuruluş temsilcileri sert tepkiler göstererek salonu terk ettiler.

Yapılan bilgilendirme toplantısında AK Parti adına konuşma yapan Burçin Sarıcan katılımcı projeyi sahiplenirken, CHP Akçakoca yönetim kurulu üyeleri ise projenin Akçakoca ve Akçakoca turizmine yapacağı çevresel etkilerin yeniden gözden geçirilmesini istediler. Balıkçılar adına yapılan konuşma yapan Ergün Aşçı ve Arif Alpan ise projenin bir an önce yapılmasını istediler.

Bakanlık yetkilileri, Akçakoca Öğretmenevi Konferans salonunda yapılan toplantının devamının  18 Eylülde Ankara da yağılacağını bildirildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Balıkçı Barınağı Batı Mendireği Projesi Tartışmalara Neden Oldu - Son Dakika


Advertisement