
Tavşanlı Keşkekçi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, vatandaşları makbuzsuz yardım yapmama konusunda uyardı.
Dernek Başkanı Mehmet Zeki Akcan, son günlerde kötü niyetli bazı kişiler tarafından Keşkekçi Cami adına yardım toplandığını söyleyerek bu kişilerin emniyet mensuplarınca kısa sürede yakalandığını kaydetti.
Akcan şöyle konuştu: "Tavşanlı Keşkekçi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak camimizi bir yere kadar getirdik. İnşaatın bitimi artık çok kısa zaman içerisinde inşallah gerçekleşecek. Tabi bu arada istenmeyen olaylar da gelmeye başladı. Örneğin geçtiğimiz cumartesi günü Aksaray'dan geldiğini öğrendiğimiz 3 kişi dua kağıtları dağıtarak
Keşkekçi Camisi adına yardım topladıklarını öğrendik. Birkaç kişiden böyle bir haber gelince biz emniyete haber verdik, kaymakamlığa haber verdik belediye zabıtasını aradık. Hemen çıkan ekipler yarım saat içerisinde 3 kişiyi bulup karakola getirmişler ve cami namına para topladıklarını itiraf etmişler. Bizim vatandaşlardan ricamız cami namına makbuzsuz kimseye para vermesinler. Dolayısıyla bu şekilde kötü niyetli kişilerinde işini engellemiş olacağız. Cami için toplanan yardımlarda yerine harcanmış olacak inşallah."
(İÖ-EFE-
24.04.2012 12: 01: 42
TSI
NNNN - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Akcan'dan 'Kambuzsuz Yardım' Uyarısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.