Akçaova Ortaokulu 3. Geleneksel Sergisini Açtı - Son Dakika
Yerel

Akçaova Ortaokulu 3. Geleneksel Sergisini Açtı

Akçaova Ortaokulu 3. Geleneksel Sergisini Açtı

Çine protokolünün açtığı Akçaova Ortaokulu 3.Geleneksel Fotoğraf, Resim ve Tasarım Sergisi, büyük beğeni topladı.

31.05.2013 10:31

Çine protokolünün açtığı Akçaova Ortaokulu 3. Geleneksel Fotoğraf, Resim ve Tasarım Sergisi, büyük beğeni topladı.

Akçaova Ortaokulu'nun düzenlediği 3. Geleneksel Fotoğraf, Resim ve Tasarım Sergisi, okulun sergi salonunda açıldı. Sergi açılışına Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Jandarma Karakol Komutanı Osman Akyumuk, Akçaova Orman İşletme Şefi Mutlu Mercan, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve belde sakinleri katıldı.

Fotoğrafçılık Kulübü, Resim Kursu, Teknoloji ve Tasarım, Matematik, Fen ve Teknoloji dersi öğrencilerinin çalışmalarıyla hazırlanan serginin açılışında Celalettin Cantürk, Akçaova İlkokulu ve Ortaokulunun son yıllarda bu tür etkinlikleri daha sık düzenlediğinin altını çizdi.

2 sene önce başlatılan ve geleneksel hale getirilen sergide ayrıca Akçaova Ortaokulunun yayını olan Teneffüs dergisinin de dördüncü sayısının tanıtımı yapıldı. Dergiyi alanlara bir adet Teneffüs kalemi hediye olarak verildi.

Serginin açılışından hemen sonra okulun rehber öğretmeni Burcu Kurt tarafından 8 hafta boyunca yapılan "7-19 Yaş Aile Eğitimi Semineri"ne katılan velilere sertifikaları Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk tarafından verildi.

Okul öğretmen ve öğrencileri son haftalarda elbirliğiyle sergi salonunu "Kayıp Balık Nemo" çizgi film karakterleriyle renklendirdi. Okul müdürü Ercan Kızılarslan, serginin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini, her sene sergiyi daha da geliştirdiklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçaova Ortaokulu 3. Geleneksel Sergisini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement