Akib'de Koordinatör Başkan Ali Uğur Ateş Oldu - Son Dakika
Yerel

Akib'de Koordinatör Başkan Ali Uğur Ateş Oldu

Akib\'de Koordinatör Başkan Ali Uğur Ateş Oldu

Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nde (AKİB) koordinatör başkan değişti.

22.05.2014 09:33

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nde (AKİB) koordinatör başkan değişti. AKİB'in yeni Koordinatör Başkanı Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Ateş oldu.

AKİB Yönetim Kurulu başkanlarının aldığı prensip kararı gereğince her yıl koordinatör başkanlık ve koordinatör başkan yardımcılığı görevi AKİB Yönetim Kurulu başkanları arasında dönüşümlü olarak değişiyor. Bu çerçevede, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Ateş, Koordinatör Başkanlığı görevini 20 Mayıs 2014 tarihi itibariyle Hayri Uğur'dan devraldı. Koordinatör Başkanlığı Yardımcılığı'na da Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç getirildi.

AKİB Koordinatör Başkanı Ateş, başkanlık döneminde her zaman bölge ihracatçılarının yanında olacağını ifade ederek, ihracatçıların yaşadığı her türlü sorunu, çözüm için en yetkili mertebelere taşıyacağını, tüm yönetim kurulu başkanlarıyla işbirliği içerisinde ihracat potansiyelini artırarak, ülke ihracatına katkı sağlamayı sürdüreceğini belirtti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akib'de Koordinatör Başkan Ali Uğur Ateş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement