Akkuşlu Öğrencilerin Tiyatro Gösterisi İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Akkuşlu Öğrencilerin Tiyatro Gösterisi İlgi Gördü

Akkuşlu Öğrencilerin Tiyatro Gösterisi İlgi Gördü

Akkuş Lisesi öğrencileri tarafından "Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne" adlı bir tiyatro gösterisi sergilendi.

23.05.2013 13:25  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akkuş Lisesi öğrencileri tarafından "Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne" adlı bir tiyatro gösterisi sergilendi. Akkuş Öğretmenevi'nde yapılan tiyatro gösterisi izleyenleri saatlerce gülme krizine soktu.

Ama bir köylüye İstanbul'da bir ehliyet verilmesi ve trafiğe çıkartılmasını konu alan oyunda, tarif üzerine trafik polisine yakalanan Şinasi isimli köylünün hikayesi anlatıldı. En sonunda ehliyeti elinden alınan ve köyüne gönderilen Şinası isimli vatandaşın yaşadıklarını ustalıkla sergileyen Akkuş Lisesi öğrencileri izleyenleri adeta gülme krizine soktu.

Akkuş Lisesi Müdürü Kemal Yapar, coğrafi ve sosyal yönden büyük bir eksiklik yaşadıkları ilçede, "Tiyatro İnsanı, İnsanla Anlatır" anlayışıyla yola çıktıklarını ve Akkuşlu tiyatroya gidemezse, tiyatroyu Akkuşlunun ayağına getirmek maksadıyla bu oyunu sergilediklerini söyledi. Yapar, "Akkuşlu gençlere fırsat verilirse üstesinden gelemeyecek işlerin olamayacağını bu oyunla da gözlemledik. Gerçekten tebrik ve takdir edilmesi gereken öğrenciler" dedi.

Tiyatro gösterisinden sonra da Bahattin Karakoç ve Ahmet Selçuk İlkan şiirleri seslendirildi. Geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, Akkuş Halk Eğitim Müdürü Özcan Güneş, Akkuş Esnaf Kooperatif Başkanı Adem Duman, Akkuş Lisesi Müdürü Kemal Yapar, Akkuş İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayati İptaş, Akkuş Fatih Ortaokulu Müdürü Ömer Şefik Görgülü, Akkuş Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Erdoğan Güllü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akkuşlu Öğrencilerin Tiyatro Gösterisi İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement