Aksan MHP'den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Aksan MHP'den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Aksan MHP\'den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Düzce’yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği ve Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan MHP İl Başkanlığı’nda ‘Düzce’ye hizmet için’ diyerek Düzce Belediye Meclis Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

03.02.2014 16:31

Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği ve Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan MHP İl Başkanlığı'nda 'Düzce'ye hizmet için' diyerek Düzce Belediye Meclis Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Cemal Aksan'ın MHP çatısı altında Düzce'ye hizmet etmek adına yer almak istemesinin kendileri için gurur verici olduğunu söyledi,

Cemal Aksan, konuşmasına aday adaylığı başvurusunda kendisinin yalnız bırakmayan parti yöneticileri ve Düzcelilere teşekkür ederek "Bugün burada bizlere kapılarını açarak, bu onurlu mücadelede hizmet etme şansını tanıyan MHP Başkanlığına, ilçe teşkilatlarına, kadın kollarına, gençlik kollarına sonsuz teşekkür ediyorum. 2008 yılında DÜZDER Başkanı olarak çıktığım yolda, ekip arkadaşlarımla beraber tek bir hayalimiz vardı daha çağdaş, daha sosyal, daha yaşanabilir bir Düzce. İşte bugün hayalini kurduğumuz Düzce'nin imarı konusunda elimizde bir fırsatımız var" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan adayı Ömer Küçük Cemal Aksan'ı tebrik ederek, hayırlı olması temennilerinde bulundu. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz'da Cemal Aksan'a MHP rozeti takarak başvurusunu kutladı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksan MHP'den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement