Akşehir'de Organ Bağışı Standı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akşehir'de Organ Bağışı Standı

17.11.2012 10:00

Akşehir Devlet Hastanesi'nde organ bağışı standı açıldı.

Akşehir Devlet Hastanesi'nde organ bağışı standı açıldı.

Organ bağışının yaygınlaştırılması ve bağış bekleyen hastalara destek olmak amacıyla açılan stantta tanıtım broşürleri ile vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Akşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Abdüsselam Ulu, yaptığı açıklamada, organ bağışının önemini vurgulayarak, tüm vatandaşları organ bağışlamaya davet etti.

Açtıkları stantla organ bağışı konusunda halkı bilgilendirme ve bilinçlendirmeyi amaçladıklarını dikkati çeken Ulu, ilk gün bu kampanyaya Akşehir Müze Müdürü Ömer Faruk Türkan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Enes Oruç, Eğitim Hemşiresi Emine Demirdağ ve temizlik şirketi personeli Nursel Fıstık olmak üzere toplam 11 vatandaşın organlarını bağışladığını söyledi.

Organ bağışında bulunanlara "Organ Bağış Kartı" verildiğini ifade eden Ulu, organ bağışı ile ilgili açıklamalı bilginin Hastanenin Web sitesinde bulunduğunu belirtti.

Muhabir: Bayram Uygun

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Organ Bağışı Standı - Son Dakika


Advertisement