Akyazı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ile Taçlandı - Son Dakika
Yerel

Akyazı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ile Taçlandı

Akyazı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ile Taçlandı

Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenerek Türkiye'nin birçok bölgesinden katılımın sağlandığı 1.Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sahipleri hafta sonu Kenan Sofuoğlu Parkında...

18.11.2013 13:17

Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenerek Türkiye'nin birçok bölgesinden katılımın sağlandığı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sahipleri hafta sonu Kenan Sofuoğlu Parkında yapılan ödül töreni ile ödüllendirildiler.

Kenan Sofuoğlu Parkında yapılan ödül töreni ve Fotoğraf sergisine Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Yzb. Mustafa Ünlütürk, AK Parti eski ilçe Başkanı Nail Kahveci çok sayıda fotoğraf sanatçısı ve vatandaş katıldı.

Fotoğraf sergisinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve katılımcılar, sergilenen fotoğrafları gezerek, fotoğraflar hakkında kısa bilgiler aldılar. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, yarışmada ilk üçe giren fotoğrafların sahiplerinden fotoğrafların öyküsünü dinleyerek bilgi aldı.

Fotoğrafları tek tek inceleyerek bilgiler alan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı açılış ve selamlama konuşmasında, "Akyazı'da ilk olarak düzenlediğimiz 1. Ulusal Fotoğraf yarışmamız gayet renkli sıcak ve birbirinden değerli Akyazı'nın güzelliklerini anlatan fotoğraflarla taçlandı. Öyle sanıyorum ki sergimize katılan vatandaşlarımızın da oldukça beğenisini kazandı. Fotoğraf yarışmamıza katılan tüm yarışmacı kardeşlerimiz büyük emek sarf ederek ortaya çok güzel fotoğraflar çıkarmışlar. Emeklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu yarışma ilk fotoğraf yarışmamızdı yeni fotoğraf yarışmalarımızla inşallah kısa bir sürede gerçekleştireceğiz. Bugün hemen yeni yarışmamızın hemen tertiplenmesi için gerekli talimatı veriyorum. Fotoğraf yarışmamızda en çok Jüriye de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İşleri gerçekten çok zordu. Bu yarışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Adapazarı Amatör Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Fatih Gürsel ise, "1. Ulusal Fotoğraf yarışmasını düzenleyen Akyazı Belediyesine birbirinden güzel ve değerli fotoğraflar çekerek yarışmamıza katılan tüm yarışmacılarımıza, fotoğrafların değerlendirilmesinde büyük katkısı olan tüm jüri ekibimize, yarışmacılarımızı ödüllendiren Akyazı Belediye Başkanı sayın Yaşar Yazıcı'ya ve bu yarışma için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde jüri üyelerine plaket takdim edildi. Jüri üyelerinin plaketlerini Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Askerlik Şube Başkanı Mustafa Ünlütürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, AK Parti eski ilçe başkanı Nail Kahveci, il genel meclis üyesi Alim Gül verdiler.

Plaket takdimlerinin ardından Akyazı Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ve sergileme ödülü kazananlara ödülleri törenle verildi. 355 fotoğraf arasından birinciliği ve 2 bin 500 TL kazanan İsa Cıda'nın ödülünü ve plaketini Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı verdi. 2'inciliği ve bin 500 TL'lik ödülü kazanan Alaattin Şenol'un ödülünü ve plaketini SAGÜSAD Denetleme Kurulu Üyesi Cihat Çavdar verdi. 3'üncülüğü ve bin TL'lik ödülü kazanan Adil Emektar'a ödülünü İlçe Tarım Müdürü Murat Özer verdi.

Mansiyon ödülü kazananlara ödülünü Belediye Başkanı Yardımcısı Ayhan Balcı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Selman Demirtaş, Gazeteci Salim Özyılmaz verirken, jüri özel ödülünü kazanan yarışmacıya ödülünü belediye meclis üyesi Erkan Çoruhlu, ADAFAD özel ödülünü belediye meclis üyesi Özer Türkan takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ile Taçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement