Alaca Belediye Başkanı Eyvaz'dan Okul Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Alaca Belediye Başkanı Eyvaz'dan Okul Ziyareti

Alaca Belediye Başkanı Eyvaz\'dan Okul Ziyareti

Alaca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Esat Eyvaz, esnaf ziyaretlerinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ilçede eğitim-öğretim veren okulları ziyaret etti.

27.03.2014 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Esat Eyvaz, esnaf ziyaretlerinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ilçede eğitim-öğretim veren okulları ziyaret etti.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren Eyvaz, Alaca'da bulunan bütün okulları gezerek yerel seçimler için destek istedi. Okul ziyaretlerinde Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Muhammet Eyvaz, 5 yıl boyunca söz verilen projeleri ve yeni dönemde yapılacak olan projelerini anlatıtı. Öğretmenlerin ve okulların taleplerini de dinleyen Başkan Eyvaz, öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Ziyaretlerinde son zamanlarda ilçede yapılan spekülasyonlara da değinen Başkan Eyvaz, "Son zamanlarda suya lağım suyu karıştırıldığına dair asılsız iddialar ortaya atılıyor. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Sağlık grup başkanlığı ve ilçe sağlık merkezi tarafından sularımız her gün düzenli olarak kontrol ediliyor. İlçede yaşanan kota virüsü salgınını, çocuklar sudan hastalanmış gibi anlatarak seçim öncesinde kargaşa ortamı çıkarmaya çalışıyorlar. Bu asılsız iddialara itibar edilmemesini rica ediyorum" dedi.

Ziyaretlerinde yeni dönem için hazırlanan projelerden de bahseden Başkan Eyvaz, "Alaca'nın marka şehir olabilmesi için projelerimizi adım adım gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Alaca artık eskisi gibi değil. Gelişiyor ve güzelleşiyor. Allah'ın izniyle yeni dönemde de bu istikrarın süreceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaca Belediye Başkanı Eyvaz'dan Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement