Alaplı Belediye Plajı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Alaplı Belediye Plajı Hizmete Açıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Alaplı Belediye Plajı Hizmete Açıldı

Yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan, oturma ve dinlenme alanlarındaki sandalye ve masaları yenilenen Alaplı Belediye Plajı, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan, oturma ve dinlenme alanlarındaki sandalye ve masaları yenilenen Alaplı Belediye Plajı, vatandaşların hizmetine sunuldu

.

Çalışmaları yerinde takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Karayolları'nın bu mevkideki istinat duvarı çalışmasından dolayı yolları bozulan Alaplı Belediye Plajı'nın çok kısa zamanda yol yapım çalışmalarının tamamlandığını, çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarının da tamamlanmasının ardından oturma alanlarındaki sandalye ve masaları da yenilemek suretiyle plajın halkın hizmetine sunulduğunu bildirdi.

Plajın sabah saat 08.00'de açılıp akşam saat 20.00'de kapanacağını belirten Başkan Tekin, "Önümüzdeki yıllarda plajı yeni düzenlemelerle plajın hizmet kalitesini daha da artırmayı planlıyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA