Alatarla İlköğretim Okulu Öğrencilerine Yeni Yıl Hediyesi Ttnet Vitamin'den - Son Dakika
Yerel

Alatarla İlköğretim Okulu Öğrencilerine Yeni Yıl Hediyesi Ttnet Vitamin'den

Kastamonu'nun Taşköprü Alatarla İlköğretim Okulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi TTNET Vitamin'den geldi."Öğretmenler Üretiyor Yarışması" kapsamında Matematik dersi işleyişinde Türkiye derecesi elde edilen Taşköprü Alatarla İlköğretim Okulu Müdürlüğünün TTNET'e gönderdiği listedeki 29 öğrenci onaylandı, toplam bin 44 lira değerindeki vitamin ilköğretim hesapları ücretsiz olarak okul öğrencilerine açıldı."Öğretmenler Üretiyor Yarışması" sonucunda Matematik Öğretmeni İbrahim Taş ve öğrencilerinin hak kazandığı "Öğrencilerinize 1 Yıllık Ücretsiz Vitamin" hesaplarının şifreleri Alatarla İlköğretim Okul Müdürü Tayfun Köse tarafından dağıtıldı.

02.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Taşköprü Alatarla İlköğretim Okulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi TTNET Vitamin'den geldi.

"Öğretmenler Üretiyor Yarışması" kapsamında Matematik dersi işleyişinde Türkiye derecesi elde edilen Taşköprü Alatarla İlköğretim Okulu Müdürlüğünün TTNET'e gönderdiği listedeki 29 öğrenci onaylandı, toplam bin 44 lira değerindeki vitamin ilköğretim hesapları ücretsiz olarak okul öğrencilerine açıldı.

"Öğretmenler Üretiyor Yarışması" sonucunda Matematik Öğretmeni İbrahim Taş ve öğrencilerinin hak kazandığı "Öğrencilerinize 1 Yıllık Ücretsiz Vitamin" hesaplarının şifreleri Alatarla İlköğretim Okul Müdürü Tayfun Köse tarafından dağıtıldı.

Alatarla İlköğretim Okulu Müdürü Tayfun Köse, öğrencilere böyle profesyonel bir ders destek hizmetini ücretsiz sunmaktan sevinç duyduklarını belirterek Matematik Öğretmeni İbrahim Taş'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Matematik Öğretmeni İbrahim Taş'ta böyle bir yarışma ile TTNET'in eğitime verdiği katkıdan dolayı sevindiğini, Kastamonu'dan dereceye girmekten onur duyduğunu, deney ve uygulamalar ile kalıcı bir öğrenme aracı olan TTNET Vitamin'in öğrencilerin hedefledikleri mesleklere ulaşmasındaki en büyük destek kaynaklarından biri olduğunu belirtti.

Okul müdüründen Vitamin kullanım şifrelerini teslim alan öğrenciler oldukça mutlu olduklarını, sınavlarda elde edecekleri başarıyla öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür edeceklerini söylediler.

-TTNET Vitamin Nedir--

Öğrencilere "Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretim programıyla uyumlu olarak ilköğretim 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri için hazırlanmış TTNET Vitamin, öğrencinin bireysel farklılıklarını ve değişik öğrenme stillerini göz önünde bulundurarak tasarlanmış hareketli ve görsel uygulamalarla sunulan bir eğitim hizmeti.

MEB'in müfredatına uygun olarak, Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerini içermekte olan TTNET Vitamin ilköğretim paketinin 3 bin 600'ü aşkın canlandırma, sesli konu anlatımları, interaktif etkinlikler, ek kaynaklar, örnekler, testler ve SBS içerikleri ile öğrencilerin eğitsel olanaklarla donatılmasını sağlıyor.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alatarla İlköğretim Okulu Öğrencilerine Yeni Yıl Hediyesi Ttnet Vitamin'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement