Aldırmaz, Fuara İlgiden Memnun - Son Dakika
Yerel

Aldırmaz, Fuara İlgiden Memnun

Aldırmaz, Fuara İlgiden Memnun

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, TÜYAP Adana Fuar Merkezi’nde açılan 7. Çukurova Kitap Fuarını ziyaret etti.

19.01.2014 12:34

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, TÜYAP Adana Fuar Merkezi'nde açılan 7. Çukurova Kitap Fuarını ziyaret etti. Onbinlerce Adanalının akın ettiği, giriş kapısında izdihama varan görüntülerin oluştuğu fuarda halkla, öğrencilerle sohbet eden Aldırmaz, Adana Büyükşehir Belediyesi standında çok sayıda öğrenciye kitap hediye etti.

Başkanın stantları gezmesi sırasında Gerdibi İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, Başkan Zihni Aldırmaz'dan, yeni açtıkları okul kütüphanesi için kitap desteği istedi. Aldırmaz, fuardan istedikleri kitapları beğenmelerini söyleyerek, seçilecek kitapların Gerdibi Okul Kütüphanesine ulaştırılması talimatını verdi.

Adanalı Yazar Muzaffer İzgü, Vehbi Vakkasoğlu, Vural Savaş ve Yüksel Mert'in kitap imzaladığı stantları da ziyaret eden Zihni Aldırmaz yazarlarla bir süre sohbet etti. Vehbi Vakkasoğlu ve Yüksel Mert, Aldırmaz'a imzalı kitaplarını hediye ettiler.

Fuarı ziyaret eden Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği ve fotoğraf çektirmek için adeta yarıştığı Zihni Aldırmaz, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu standını da ziyaret eden Başkan Zihni Aldırmaz, Platform Başkanı Haluk Uygur'la bir araya geldi. "Adana'ya Güç Verenler 1" projesi kapsamında oluşturulan ve kentin değerini artıran 25 isim adına hazırlanan kitapların sergilendiği stantta, etrafını bir anda saran Adanalılarla hatıra fotoğrafı çektiren Zihni Aldırmaz, fuara ilginin fazla olmasından dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

Bir kültür ve sanat şehri olan Adana'ya yakışır bir şekilde, Çukurova 7. Kitap Fuarı'na akın akın gelen kent halkını kutlayan Adırmaz, "Adanalılar fuara yoğun ilgi gösterdiler. Görüldüğü gibi öğrencilerimiz ve halk fuara akın etmiş durumdalar. Bu görüntü Adana'nın bugünü ve geleceği adına bizi mutlu ediyor. Bu tür fuarlar kentin zaten güçlü olan kültür-sanat altyapısını daha sağlam hale getirecektir" dedi.

Fuarı ziyaret etmek için gelen Adanalıların yollarda ve otoparklarda oluşturduğu araç kuyrukları dikkat çekti. TÜYAP Adana Fuar Merkezi tarihi günlerinden birini yaşadı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aldırmaz, Fuara İlgiden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement