Ali Bakan, MÜSİAD Malatya Şubesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ali Bakan, MÜSİAD Malatya Şubesi'ni Ziyaret Etti

Ali Bakan, MÜSİAD Malatya Şubesi\'ni Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, "MÜSİAD bir tedrisat yeridir." dedi.

09.10.2013 14:48  Güncelleme: 14:54

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, "MÜSİAD bir tedrisat yeridir" dedi.

AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı ve Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, MÜSİAD Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve MÜSİAD yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Ali Bakan, "Bilindiği gibi 30 Mart 2014'de yapılacak yerel seçimle Malatya'mız büyükşehre taşınmış olacak. Bu nedenle büyükşehir olmanın güzellikleri var. Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde başkanın yanı sıra kurulacak ekip de önemlidir. Büyükşehirde ilk seçim olması hesabiyle kadroların oluşturulması söz konusudur. Özellikle Malatya'ya belki, 20-30 yıl hizmet verecek kadrolar belirlenecek. Bu nedenle, bu seçim önemlidir" diyerek, Malatya'nın ortak akıl ile yönetilmesinden yana olduklarını vurguladı.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da MÜSİAD başkanlığını yaptığını hatırlatıp, "MÜSİAD bir tedrisat yeridir. MÜSİAD, üyelerine ve yönetimine bir vizyon ve misyon kazandırıyor. Siz de derneğimizin üyesiniz" diyerek, Ali Bakan'a başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Bakan, MÜSİAD Malatya Şubesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement