Ali Güney, Yalova'ya Altın Madalyayı Getirdi - Son Dakika
Yerel

Ali Güney, Yalova'ya Altın Madalyayı Getirdi

Ali Güney, Yalova\'ya Altın Madalyayı Getirdi

Yalova’nın ev sahipliği yaptığı Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda Yalovalı sporcu Ali Güney 68 kilo genç erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

19.09.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın ev sahipliği yaptığı Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda Yalovalı sporcu Ali Güney 68 kilo genç erkekler kategorisinde şampiyon oldu.

Yıl içinde birçok başarıya imza atan genç sporcu, Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda 68 kilo genç erkekler finalinde Sakaryalı rakibi Ömer Faruk Hayta'yı 7-4 mağlup ederek, altın madalyanın sahibi oldu. Yalovalı madalyasını Türkiye Karate Federasyonu Esat Delihasan takdim etti. Bu kategoride ikinci Sakarya'dan Ömer Faruk Hayta, üçüncü ise İstanbul'dan Metehan Yılmazer ve Kocaeli'nden İsmail Aydoğdu oldu.

Altın madalya kazandığı için büyük mutluluk yaşadığını belirten Yalovalı sporcu Ali Güney, "Memleketimde yapılan Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak çok önemliydi. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yapılacak milli takım seçmeleri sonrasında Endonezya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılarak ülkeme altın madalyayı kazandırmak istiyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Güney, Yalova'ya Altın Madalyayı Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement