Aliağa'da Sevgililer Günü'ne Özel Emre Aydın Konseri - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Sevgililer Günü'ne Özel Emre Aydın Konseri

Aliağa\'da Sevgililer Günü\'ne Özel Emre Aydın Konseri

Sanatçı Emre Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel etkinlik hazırlayan Aliağa Belediyesi’nin organizasyonu ile Aliağalılarla buluşacak.

07.02.2015 18:00

Sanatçı Emre Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel etkinlik hazırlayan Aliağa Belediyesi'nin organizasyonu ile Aliağalılarla buluşacak.

Türkçe Rock Müziğin güçlü ismi Emre Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Aliağa Enka Salonu'nda hayranlarıyla buluşacak. Sevgililer Günü'nde saatler 20.00'yi gösterdiğinde Aliağa'da sahneye çıkacak olan Emre Aydın, seslendireceği şarkılarıyla sevgililerin yüreğine hitap edecek, müzikseverlerin kulaklarının pasını silecek. "Eylül Geldi Sonra" isimli son albümünde; Sezen Aksu'nun 'Belalım' ve Nazan Öncel'in 'Geceler Kara Tren' gibi şarkılarını kendi yorumuyla seslendiren Emre Aydın, birbirinden güzel şarkılarını bu defa Aliağalı hayranları için seslendirecek.

ÜCRETSİZ KONSERE TÜM ALİAĞA HALKI DAVETLİ

14 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak ücretsiz konsere tüm Aliağalıları davet eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün sadece sevgili olanların değil yaşama sevgiyle bakan herkesin günü olduğunu söyledi. Aliağalıların bir Sevgililer Günü'nü daha kutlamanın mutluluğunu bir arada yaşaması için Sevgililer Günü'ne özel olarak muhteşem bir etkinlik hazırladıklarını belirten Başkan Acar, "Özel günler insanları birleştirici unsurlardır.14 Şubat Sevgililer Günü de o önemli günlerden biridir. Bu bağlamda sevgililer günü vesilesiyle ilçe halkımızı bir araya getirmek ve onların mutluluğuna ortak olmak adına hazırladığımız etkinliğe herkesi davet ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Sevgililer Günü'ne Özel Emre Aydın Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement