Aliağa Kaymakamlığı'ndan Atanan Personele Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Aliağa Kaymakamlığı'ndan Atanan Personele Veda Yemeği

Aliağa Kaymakamlığı\'ndan Atanan Personele Veda Yemeği

Aliağa'da görev yapan kamu görevlileri iftar yemeği ile uğurlandı.

15.08.2012 18:36

Aliağa'da görev yapan kamu görevlileri iftar yemeği ile uğurlandı. Aliağa Kaymakamlığı tarafından düzenlenen gecede kentte görev yapan ve tayinleri çıkan bürokratlara gecenin anısına plaket verildi.

Can Restoran'da düzenlenen gecede mesai arkadaşlarına teşekkür eden Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, "Bizler kamu görevlileri olarak, devletin bize bu topraklar üzerinde vereceği her noktada her zaman her yerde görev yapmaya hazır kişileriz. Kentte birlikte görev aldığımız süreç içerinden verimli ve uyumlu çalıştığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki görev yererlinizde de aynı azmi ve uyumu göstereceğinizden kuşkum yok. Hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

"Kentimizde görev alan bürokratlar devletimiz adına, bizler halkımız adına görev yapan kişiler olarak yurttaşlarımızın huzur, mutluluğu ve rahatı için birlikte görev aldık"

diyen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, "Kentimiz için hizmet eden her kim olursa olsun her zaman halkımız saygıyla anacak ve hatırlayacaktır. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum, bundan sonraki görev ve yaşamınızda başarılar dilerim" temennisinde bulundu.

Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren ve idari amirlerin bulunduğu gecede tayinleri çıkan İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı, İlçe Müftüsü Osman Canpolat, Sahil Güvenlik 62 Bot Komutanı Yüzbaşı Fatih Şengül, Tapu Sicil Müdürü Saim Aksoy, Emniyet Müdürlüğü'nden Hüsamettin Ataseven'e plaketlerini Kaymakam İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Turgut Oğuz verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa Kaymakamlığı'ndan Atanan Personele Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement