Alperen Ocakları Yazıcıoğlu'nu Doğum Gününde Andı - Son Dakika
Yerel

Alperen Ocakları Yazıcıoğlu'nu Doğum Gününde Andı

Alperen Ocakları Yazıcıoğlu\'nu Doğum Gününde Andı

Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı tarafından hayatını kaybeden BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu doğum gününde andı.

29.12.2013 16:20

Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı tarafından hayatını kaybeden BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu doğum gününde andı.

Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz ve yönetimi düzenledikleri açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nu doğum gününde andı. Karadeniz, açıklamada şöyle dedi:

"Dava uğruna, milleti bayrağı uğruna dünyada zulüm gören Müslümanlar, esir edilen Türkler uğruna, mazlumlar garipler, kaybedilen değerler uğruna ömrü mücadelelerle geçmiş 26 gün boyunca türlü işkencelere maruz kalmış ve nihayetinde 7 buçuk sene hapis yatmış Alperen ocaklarına girmemize bu dava uğruna karakter sahibi olmamıza vesile olan; Ağabeyimiz, Başkanımız, Koca Reisimiz, Şehit Liderimiz Muhsin Yazicıoğlu için buradayız. Bugün 29 Aralık 2013. başkanımız öleli tabiri caizse yiğitler öksüz kalalı 1740 gün oldu. Bu günün siyasetçileri özellikle seçim döneminde Muhsin Yazıcıoğlu ismi üzerinden siyasi nam uğruna nemalandı. Kardeşim, arkadaşım, yakın dostum gibi süslü sözlerle konuşmalara başladılar. Ama 1740 gündür meclis kürsüsünde başkanımızın şahadetine dikkat çekmediler. Bir kere bile Muhsin Yazıcıoğlu suikastı meclis kürsüsünde gündeme gelmedi. Bu mudur kardeşlik bu mudur arkadaşlık. Bazı tv kanalları da acımız üzerinden reyting yapmanın ceplerini doldurmanın derdinde. Hiçbir zaman buna müsaade etmeyiz ettirmeyiz. 31 Aralık şehidimizin doğum günü. Bu günde unutmadık seni başkanım. Seni aramızdan alanlara bu günü lanet ettik. 1740 geçti. Aramızdan gidişin ve sen çok özledik. Allah seni Hz. Hamza'ya, Hz. Osman'a, Hz. Ali'ye, Hz. Ömer'e, Hz. Ebubekir'e ve Nebiler Nebisi Peygamberimiz (S.A.V)'e komşu eylesin." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alperen Ocakları Yazıcıoğlu'nu Doğum Gününde Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement