Altın Gençler Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Altın Gençler Altınla Ödüllendirildi

Altın Gençler Altınla Ödüllendirildi

Kırıkkale'de SBS birincileri Vali Güner ve Belediye Başkanı Korkmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

12.07.2011 20:51  Güncelleme: 08:31

Kırıkkale 'de Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarında 500 tam puan alan öğrenciler, Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Valilik makamında yapılan programda, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker , sınav sonuçları ve elde edilen başarılar hakkında Vali Güner'e bilgi verdi. Güner, 500 tam puan alan 7 öğrenciye kitap seti ile birlikte altın hediye etti.

Kırıkkale 'ye ilk geldiği yıllarda eğitim üzerinde durarak yeni bir çalışma prensibi başlattığını anlatan Güner, başarılı ve başarısız olan okulları tespit ederek, durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi. Vali Güner, "Eğitimsiz bir toplum geri kalmaya her zaman mahkumdur" dedi.

Eğitime her zaman birinci sırada destek verdiklerinin altındı çizen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'da, "Eğitim için kim kapımızı çalarsa, kapımız sonuna kadar açık Kırıkkale'nin sesini tüm ülkeye duyuran öğrencilerimiz başta olmak üzere okul müdürleri ve öğretmenlerini kutluyorum" diye konuştu. Belediye Başkanı Korkmaz okul müdürlerine kitap seti ve öğrencilere ise birer altın hediye ederek başarılarının devamı diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Altın Gençler Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement