Altın Satışlarını Artırmak İsteyen Kuyumculardan Ortak Kampanya - Son Dakika
Yerel

Altın Satışlarını Artırmak İsteyen Kuyumculardan Ortak Kampanya

Sivas'ta faaliyet gösteren 54 kuyumcu, altın satışlarını artırmak için ortak kampanya başlattı.

15.02.2012 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta faaliyet gösteren 54 kuyumcu, altın satışlarını artırmak için ortak kampanya başlattı.

Sivas Kuyumcular Derneği Başkanı Mustafa Er, altın fiyatlarındaki yükselişten dolayı piyasadaki durgunluğu canlandırmak amacıyla kentteki 54 kuyumcunun bir araya geldiğini belirtti.

Altına ilginin artması için başlatılan kampanya kapsamında 2 otomobil, televizyon, fotoğraf makinesi ve ev eşyalarından oluşan 552 parça hediyeyi çekilişle müşterilerine dağıtacaklarını belirten Er, 54 iş yerinin katıldığı kampanya kapsamında altın alışverişi yapan müşterilere çekiliş kuponları verileceğini söyledi.

Er, kampanyanın 12 Ağustos'a kadar geçerli olduğunu, çekilişin ise 25 Ağustos'ta gerçekleşeceğini duyurdu. Son günlerde altın fiyatlarında görülen ciddi yükselişten dolayı satışlarının azaldığını ifade eden Er, şunları kaydetti:

"Altın fiyatlarında ciddi artış oldu. Bu yükselişten doğan durum nedeniyle vatandaşın alım gücü düştü. Gelir seviyesi aynı olan vatandaşımızın, altın fiyatlarında ciddi yükseliş olunca alım güçleri zayıflamış oldu. 'Buna nasıl bir hareketlilik kazandırabiliriz' diye meslektaşlarımızla değerlendirmesini yaptık. Bu değerlendirme neticesinde 6 ay sürecek bu kampanyayı başlattık. 54 kuyumcu esnafı bu kampanyaya katıldı. Her kuyumcumuzda çekiliş kuponlarımız mevcut. Alışveriş yapan vatandaşlarımız kuponları temin ederek, çekilişe katılabilirler."

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altın Satışlarını Artırmak İsteyen Kuyumculardan Ortak Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement