Altındağ'da 4 Yeni Park Açıldı - Son Dakika
Yerel

Altındağ'da 4 Yeni Park Açıldı

Altındağ\'da 4 Yeni Park Açıldı

Altındağlılara kazandırdığı tesislerle modern bir yaşamın tüm imkanlarını sunan Altındağ Belediyesi, 4 yeni parkın daha açılışını gerçekleştirdi.

23.06.2012 19:49

Altındağlılara kazandırdığı tesislerle modern bir yaşamın tüm imkanlarını sunan Altındağ Belediyesi, 4 yeni parkın daha açılışını gerçekleştirdi. Yeşil Kuşak Parkı, Anahatun Parkı, Oyun Parkı ve Kaykay Parkı, Altındağlıların yoğun ilgi gösterdiği bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahibi olduğu açılış törenine, AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Belediye Başkan Yardımcıları Yunus Keleş, Gökalp Yılmaz ve Tuncay Temel'in yanı sıra Altındağ Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Altındağlı katıldı. Altındağlıların nefes alabilecekleri yeni yeşil alanlar sunan parklar ile birlikte gençlerin paten ve kaykay yapabilecekleri 10 bin metrekare alana sahip Kaykay Parkı'nın da hizmete açıldığı törende sporcular da hünerlerini gösterdi. 4 parkı temsilen Kaykay Parkı'nda yapılan açılış töreninde Ankaralı kaykay ve patencilerin gösterileri nefes kesti. Agrresive in Line ve Başkent Paten Grubu sporcuları, gösterilerin ardından da birbirleriyle yarıştı. Her biri birer dakikalık gösteriler sunan toplam 13 sporcunun performanslarını değerlendiren jüri ekibi, Agrresive in Line takımından Çağlar Sadık Ardıç'ı birinci ilan etti. 2.'liği Şafak Güneş, 3.'lüğü ise Ramazan Demirhindi kazandı. İlk üçe giren sporculara ödüllerini AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal verdi.

Başkent Paten Grubunda yarışan sporcularda ise Türkiye Şampiyonu sporcu Cenk Kule 1.'liği alırken, Tibet Gür 2., Bora Çekiç 3. oldu. Dereceye giren isimlere ödüllerini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki takdim etti. Gösterilerin ardından Altındağ Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Seğmen Ekibi de sergiledikleri halk oyunları ile büyük beğeni topladı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'daki gelişimin her geçen gün daha da arttığını vurgulayarak, "Altındağ'ın dört bir yanına yatırımlar yapıyoruz. İmarı biten her bölgeye de yeni yatırımlar yapmak istiyoruz. Açılışı yapılmak üzere hazır bekleyen 20'den fazla tesis var. Altındağ için emek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Altındağlıların hizmetine sunulan 4 yeni parkın açılış kurdelesini protokol heyeti ve sporcular birlikte kesti.

SPORCULAR PARKI ÇOK BEĞENDİ

Açılış törenin ardından Başkan Tiryaki'ye teşekkür eden sporcular, parkın pistini çok beğendiklerini dile getirdiler. Ali Tolga Petekkaya da, 1994 yılından bu yana paten sporu ile ilgilendiğini belirterek, "Biz paten ve kaykay sporuna gönül verenler yıllarca bu sporu yapabileceğimiz alanlar aradık. Belediyelere dilekçeler verdik ilgilenilmedi. Şimdi Altındağ Belediyesi bizlere böyle bir imkan tanıdığı için onlara kendim ve tüm patenciler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Patenci Çağdaş Sadık Ardıç, "İki yıla yakın bir süredir bu sporu yapıyorum. Ankara'da böyle bir pistin eksikliğini hissediyorduk. Altındağ Belediyesi'ne teşekkür ederiz." diye konuştu. Kaykaycı Cenk Kulioğlu ise "23 yaşındayım ve 11 yıldır kaykay kayıyorum. Pek çok yerde kaydım. Buradaki pisti çok beğendim, Avrupa standartlarında bir yer olmuş" diyerek duygularını dile getirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ'da 4 Yeni Park Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement