Altıntaş Belediyesinden Halka İftar - Son Dakika
Yerel

Altıntaş Belediyesinden Halka İftar

Altıntaş Belediyesinden Halka İftar

Kütahya’nın Altıntaş Belediyesi halka iftar yemeği verdi.

06.06.2017 11:37

Kütahya'nın Altıntaş Belediyesi halka iftar yemeği verdi.

Belediye Düğün Sarayında verilen iftar yemeğine Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Altıntaş AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Bayram, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Ataselim, daire amirleri ve 3 bine yakın vatandaş katıldı.

İftar öncesi çocukların eğlenmesi için özel olarak hazırlanan oyun parkında, çocuklara AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve protokol tarafından kek ve meyve suyu dağıtıldı. Çocuklar için Hacivat Karagöz oyunu etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanı Ferit Karabulut ve Kaymakam Musa Kazım Çelik yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Ramazan ayının huzurlu ve bereketli geçmesi temennisinde bulundular.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, yaptığı konuşmada, "Tüm Kütahyamızın ve İslam Aleminin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Bizler halk iftarlarında halkımızla buluşarak milletle iç içe oluyoruz. Bu maneviyatı yaşamak ve yaşatmak ayrı bir güzellik. Böylesine kalabalık bir topluluğu bir araya getiren Belediye Başkanıma, İlçe Başkanıma ve idarecilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıntaş Belediyesinden Halka İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement