Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ile Tarımsal Kalkınma Vakfı'ndan Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika
Yerel

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ile Tarımsal Kalkınma Vakfı'ndan Hizmet İçi Eğitim

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ile Tarımsal Kalkınma Vakfı\'ndan Hizmet İçi Eğitim

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ile Tarımsal Kalkınma Vakfının işbirliği ile düzenlenen “Bireysel ve Kurumsal Çağdaş Yönetim Stratejileri ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi” konulu hizmet içi eğitim semineri Havza ilçesinde başladı.

24.12.2013 12:43

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ile Tarımsal Kalkınma Vakfının işbirliği ile düzenlenen "Bireysel ve Kurumsal Çağdaş Yönetim Stratejileri ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi" konulu hizmet içi eğitim semineri Havza ilçesinde başladı.

Seminerin açışına Kaymakam Yunus Kalaycı, Amasya Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, Tarımsal Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Yaşar Dostbil ve Amasya Orman Bölge Müdürlüğü idarecileri katıldı.

Amasya Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, yaptığı açıklamada, seminerin çalışanlar ve kurumun bireysel ve kurumsal gelişimi için önemli olduğunu belirterek, "Bizim işimiz genelde köylerde ve köylülerimiz ile. Bu yüzden doğru iletişim bizim için çok önemli. Düzenlenen bu seminerin en önemli nedenlerinden biri de değişim. Değişen zamana ve şartlara ayak uydurmalıyız. İnsanın olduğu her yerde sorun, sorunun olduğu yerde stres vardır. Bunlarla mücadele ve baş etmek için bu tür seminerler önemli" dedi.

Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Yaşar Dostbil ise insanların hayatın her alanında kendilerini geliştirmeleri gerekliliğine vurgu yaparak, "En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu nedenle çalışanlarımızın kişisel ve mesleki gelişimleri için hizmet içi eğitimler düzenlemekteyiz. Gelişmeye kapalı insan gelişimi durmuş ağaç gibidir, zaman içinde çürür ve yok olur. Bu yüzden kendimizi her zaman geliştirmek ve yenilemek gayretinde olmalıyız" diye konuştu.

Kaymakam Kalaycı da kişisel gelişim ile birlikte kurumsal gelişimin de doğru orantıda artacağına işaret ederek, "Günümüzde motivasyon, empati gibi kavramlar her geçen gün daha da önem arz ediyor. Her geçen gün farklı gelişme ve yenilikler ile karşı karşıya kalıyoruz. Daha iyi hizmet vermek, yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak için kendimizi gelişimlere ve yeniliklere açık tutmalıyız. Seminer ülkemize, bölgemize ve sizlere hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu.

Seminerde katılımcılara Prof. Dr. Hüseyin Başar ve Yrd. Doç. Dr. Bedrettin Uluat tarafından iki gün boyunca insan ve yapısı, insan ilişkileri, iletişim, iletişimin önemi, iletişim süreci, iletişimi kolaylaştıran ve zorlaştıran faktörler, kurumsal imaj yönetimi, kurumdaşlık, empati ve uygulama, iletişim önerileri gibi konularda eğitim verilecek. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ile Tarımsal Kalkınma Vakfı'ndan Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement