Ankamall'da Kızılderili Kampı - Son Dakika
Yerel

Ankamall'da Kızılderili Kampı

Ankamall\'da Kızılderili Kampı

ANKAmall’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geronimo Kızıderili Kampı’nı çocuklar çok sevdi.

24.04.2015 13:04

ANKAmall'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geronimo Kızıderili Kampı'nı çocuklar çok sevdi.

Çocuklar için ANKAmall'ın içerisinde Geronimo Kızılderili Kampı kuruldu. Kamp, çocuklara Kızılderililerin günlük yaşam etkinliklerini doğal dokusunu bozmadan birebir canlandırarak, katılım ve uygulama olanağı sundu. 108 metrekare alanda kurulan kampta çocukları Kızılderili yerliler karşıladı. Yüzleri boyanan çocuklar, otantik giysiler giyerek kampa girdi. Davul çalma, at binme, çamur atölyesi, balık tutma, top atma ve Kızıl Boğa ile fotoğraf çektirme gibi Kızılderililerin yaşam etkinliklerini temsil eden alanlar kuruldu. Tiyatro oyuncuları, animatörler ve çocuk gelişimi uzmanları etkinlik sırasında çocuklara eşlik etti. Kurulan alanlarda doyasıya eğlenen çocuklara etkinliğin sonunda sertifika verildi.

ANKAMALL'IN KÜÇÜK DANSÇILARI SAHNEDE

Her katta farklı bir etkinlik sunan ANKAmall, ziyaretçilerine muhteşem bir dans gösterisi sundu. Dünya Dans Merkezi tarafından gerçekleştirilen bale gösterileri küçükler kadar büyüklerin de beğenisini kazandı. Daha önce ANKAmall'da düzenlenen ücretsiz yetenek testinde seçilen çocuklar dans gösterisinde rol aldı. Üç ayrı ekip ve yaş grubunun farklı gösterilerini sunan dans topluğu, "ANKAmall ile çok güzel ve verimli bir sanatsal bir iş birliği içerisindeyiz" dedi.

ANKAmall'un dopdolu çocuk eğlence programında 25-26 Nisan tarihlerinde de çılgın bisiklet gösterisi yer alacak. Merakla beklenen gösteride dünyaca ünlü AMG-Rotwild markasının farklı segmentteki bisikletleri AVM içerisindeki kurulmuş parkurlarda ilgili müşterilere test ettirilecek. Bisiklet meraklılarına küçük teknik eğitimler ve bisikletlerle ilgili genel bilgiler verilecek.

2015'İN İLK DOWNMALL ETKİNLİĞİ ANKAMALL'DA

2015'in ilk AVM inişi etkinliği olan Downmall 2015 de ANKAmall da gerçekleşiyor. AVM'nin en üst katından bisikletleri ile merdivenlerden inen extreme bisikletçiler, rampaları aşıp bitiş çizgisine kadar kıyasıya mücadele edecekler. 2014'ün Downmall Türkiye şampiyonu Emrah Özbay'ın sunuculuğunu yapacağı etkinliğe Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden extreme bisikletçiler katılıyor. Türkiye'nin en iyi Downhill/Freeride binicilerinin kendilerini göstereceği etkinlik izleyenlere adrenali yüksek dakikalar yaşatacak. 26 Nisan'da saat 11.00 ve 16.30'da olmak üzere iki turdan oluşacak gösteri, Türkiye deki en çılgın bisiklet etkinliği olacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankamall'da Kızılderili Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement