Ankara Büyükşehir Belediyesi, hiçbir yerde yayınlanmamış şiirlerinin de yer alacağı Mehmet Akif Ersoy Külliyatı bastırarak, dağıtacak.
Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında, Ersoy'un bugüne kadar yayınlanmamış şiirlerini de kapsayan bir şiir külliyatının bastırılmasını oy birliğiyle kabul edildi.
Ayrıca mecliste, yaz tatilinde ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine hediye edilmek üzere Ankara'yı anlatan eğitici ve kültürel kitapların dağıtılması, Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi üyesi olan ve tatil yapma imkanı bulunmayan evli çiftlere tatil amaçlı geziler düzenlenmesi de kakarlaştırıldı.
Muhabir: Şenay Ünal
Yayıncı: Tolga Özgenç - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Külliyatı Bastıracak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.