Ankara'da Arıcılar Bal Hasadına Başladı - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Arıcılar Bal Hasadına Başladı

Ankara\'da Arıcılar Bal Hasadına Başladı

Geçtiğimiz yıl 8 ülkenin katıldığı uluslararası bal yarışmasında Ayaş’ta ürettikleri bal ile Ankara’ya ikincilik ödülünü getiren arıcı Metin Çetin ve diğer üreticiler bal hasadına başladı.

19.08.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl 8 ülkenin katıldığı uluslararası bal yarışmasında Ayaş'ta ürettikleri bal ile Ankara'ya ikincilik ödülünü getiren arıcı Metin Çetin ve diğer üreticiler bal hasadına başladı.

Metin Çetin ve Murat Şahin, Ayas Belediye Başkanı Bülent Taşan'ı ziyaret ederek ilk ürünlerini takdim ettiler. Ziyaret sırasında konuşan Metin Çetin, "Geçtiğimiz yıl bize plaket verdiniz ama balımız kalmadığı için size balımızdan takdim edememiştik. Bu yıl ilk ürünümüzü size takdim ediyoruz" dedi. Çetin, gelecek yıl yapılacak olan en güzel bal yarışmasında birinciliği Ankara'ya getirmek için çalışacaklarını da söyledi.

Ayas Belediye Başkanı Bülent Taşan ise, bereketli bir bal hasadı dönemi geçirilmesi dileğinde bulunarak, Ankara balının ününün geçmişte olduğu gibi yeniden tüm ülke ve dünyaya yayılmasını sağlamak için belediye olarak gereken desteği esirgemeyeceklerini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da Arıcılar Bal Hasadına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement