Ankara Koyulhisarlılar Derneği Başkanı Çankaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ankara Koyulhisarlılar Derneği Başkanı Çankaya Açıklaması

Ankara Koyulhisar ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Güngör Çankaya, "Ankara'daki Koyulhisarlıların sesi oluyoruz" dedi.

03.01.2012 17:20

Ankara Koyulhisar ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Güngör Çankaya, "Ankara'daki Koyulhisarlıların sesi oluyoruz" dedi.

Dernek başkanlığına yeni seçilen Çankaya, kendisini bu göreve layık gören hemşehrilerine teşekkür etti. Derneğe yaptığı katkı ve hizmetler nedeniyle eski başkan Yaşar Tozar'a da teşekkür eden Çankaya, "Değerli başkanımızın yıllarca derneğimize emeği ve hizmeti geçti. Bundan sonrada kendisi bizlerin yanında olmaya devam edecektir. Hep birlikte ilçemizi daha ileri noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Çankaya, 2003 yılında kurulan Ankara Koyulhisar ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği'nin başkentteki tek Koyulhisar derneği olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ankara'daki Koyulhisarlıların sesi oluyoruz. Ankara'da 5 bin kadar Koyulhisarlı hemşehrimize ulaştık. Onları tek çatı altında topluyoruz. Her köyümüzden derneğimizde birer temsilci bulunuyor. Hemşehrilerimizle sürekli bir araya geliyoruz."

Dernek olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini de belirten Çankaya, "Eğitim konusunda elimizden ne geliyorsa yaptık. Koyulhisar'da ki okullarımızın bizlerden talepleri oldu ve bu isteklerin tamamını yerine getirdik" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara Koyulhisarlılar Derneği Başkanı Çankaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement