Ankara'nın Başkent Oluşunun Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Ankara'nın Başkent Oluşunun Yıl Dönümü

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, ülkeleri temsil eden en önemli unsurlardan birinin başkentleri olduğunu bildirdi.

13.10.2012 00:00

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, ülkeleri temsil eden en önemli unsurlardan birinin başkentleri olduğunu bildirdi.

Alparslan, Ankara'nın başkent oluşunun yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye'nin tüm yönetim mekanizmalarının toplandığı yerin Ankara olduğunu belirtti.

Alparslan, Ankara'nın bütün cephelere eşit mesafede olması sebebiyle Kurtuluş Savaşı'nın yönetildiği merkez olduğunu da hatırlattı.

Ankara'nın, başkent olmasıyla hızla geliştiğini dile getiren Alparslan, şöyle dedi:

"Böylesine güzel bir gelişim süreci yaşayan, adeta Türkiye'nin kalbi olan Ankara'da yaşama ve ülkemize dair önemli gelişmelerin birçoğunu yakından takip etme imkanı bulduğumuz için gurur duyuyoruz. Ayrıca bu durum bizim toplumsal sorumluluğumuzu ve ülkemizle ilgili vazifelerimizi artırmaktadır. Biz de iktidar partisi olarak bu anlamda gerekli hizmetlerin sağlanması için çalışıyoruz."

Alparslan, Ankara'nın, etnik, dini, sosyal ve kültürel dokunun ev sahibi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ankara'nın başkent oluşunun 89. yılını yaşamanın heyecanı ve coşkusuyla tüm Ankaralıları kutluyoruz. Başkentimizin ilelebet bugünkü gibi örnek bir başkent kimliğiyle, ülkemizin ve milletimizin milli birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını diliyor, marka şehir olma yolunda daha da ilerlemesini temenni ediyoruz."

Muhabir: Mehtap Yılmaz

Yayıncı: Murat Taydaş - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'nın Başkent Oluşunun Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement