Anne Adaylarına Yönelik 'Gebe Okulu' Açıldı - Son Dakika
Yerel

Anne Adaylarına Yönelik 'Gebe Okulu' Açıldı

Anne Adaylarına Yönelik \'Gebe Okulu\' Açıldı

Ünye Devlet Hastanesince anne adaylarına yönelik hamilelik dönemi ve doğum sonrasına ilişkin bilgilendirmek üzere 'Gebe Okulu' açıldı.

04.06.2014 18:03  Güncelleme: 10:42

Edinilen bilgiye göre, anne adaylarının doğuma hazırlanmasını amaçlayan uygulamada, gebe eğitim programına katılan tüm anne adaylarının gebelik takibi, beslenme, doğum öncesi hazırlık ve doğum, bebek bakımı, emzirme, çocuk sağlığı gibi konularda bilgi sahibi olmaları amaçlanıyor.

Yetkililer, ilçede anne adayı 20 kadının katılımıyla başlayan eğitim programının haftalık 1 saat olmak üzere 5 haftada tamamlanmasının planlandığını, doktor kontrollerindeki testlerden, alınması gereken besinlere kadar anne adaylarının sorularına burada cevap bulabilme durumunu belirtti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anne Adaylarına Yönelik 'Gebe Okulu' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement