Kahramanmaraş'ta depremin 4'üncü gününde Eda Büyükçapar enkazdan sağ olarak kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta depremin 4'üncü gününde Eda Büyükçapar enkazdan sağ olarak kurtarıldı

Kahramanmaraş'ta depremin 4'üncü gününde Eda Büyükçapar enkazdan sağ olarak kurtarıldı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları doğrultusunda 22 yaşındaki Eda Büyükçapar depremin 4'üncü gününde...

09.02.2023 15:43  Güncelleme: 21:04

Kahramanmaraş'ta depremin 4'üncü gününde Eda Büyükçapar enkazdan sağ olarak kurtarıldı

ANKARA - Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları doğrultusunda 22 yaşındaki Eda Büyükçapar depremin 4'üncü gününde enkaz altından sağ olarak kurtarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin yıkıcı etkisinden dolayı Kahramanmaraş'ın Menderes Mahallesi Trabzon Caddesi'nde yıkılan Kardeşler Apartmanı'nın enkazı altında hayatta yaşındaki Eda Büyükçapar'ın hayatta olduğu belirlendi. Yürütülen kurtarma çalışmaları çerçevesinde Eda Büyükçapar depremin 4'üncü gününde enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardında Büyükçapar ambulanslarla tedavileri yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

Kahramanmaraş\'ta depremin 4\'üncü gününde Eda Büyükçapar enkazdan sağ olarak kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta depremin 4'üncü gününde Eda Büyükçapar enkazdan sağ olarak kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement