Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Anneler Günü

Anneler Günü

Kars Valisi Tepe, Anneler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

10.05.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Eyüp Tepe, Anneler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Tepe, mesajında, sevgilerin en kıymetlisi, varlıklarıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yürekleriyle her zaman doğru yolu gösteren annelerin olduğunu belirtti.

Anneliğin yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan birisi olduğunu ifade eden Tepe, şunları kaydetti:

"Karşılıksız sevginin, hoşgörünün, şefkat ve sabrın en güzel örneklerini veren annelerimiz, sonsuz bir sevgi ve özveriyle bizlere, geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. Dinimizce anneye büyük önem verilmektedir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed 'cennet anaların ayakları altındadır' buyurmak suretiyle annelerin bizler için ne kadar kutsal varlıklar olduklarını vurgulamıştır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin bizlerden beklentisi ise sevgidir."

Vali Tepe, "Annelerimizi mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlara bizim vereceğimiz en büyük armağandır" ifadelerini kullandı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement