Antakya Askerlik Şubesinden Duyuru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antakya Askerlik Şubesinden Duyuru

24.10.2013 10:18  Güncelleme: 10:28

Antakya Askerlik Şubesi ''Kasım 2013'' er celbinde silah altına alınacak yükümlülere bazı uyarılarda bulundu.

Antakya Askerlik Şubesi "Kasım 2013" er celbinde silah altına alınacak yükümlülere bazı uyarılarda bulundu.

Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, er statüsünde askerliğine karar aldırmış ve 1993/4 tertip olarak sevke tabi olan yükümlülerin 4-7 Kasım ve 16–18 Aralık 2013 tarihlerinde iki grup şeklinde silah altına alınacağı bildirildi.

Sevke tabi yükümlülerin sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listelerin askerlik şubesi ilan levhasında asıldığını, ilgililerin buradan bilgi alabileceklerini belirten açıklamada ayrıca şu uyarılar yer aldı:

"Birinci grupta sevke tabi olanların sevk evrakı 10 Ekim 2013, ikinci grupta sevke tabi olanların ise 6 Aralık 2013 tarihinden itibaren verilmeye başlanacaktır. Sevk evrakını almak üzere başvuracak yükümlülerin, nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Birinci grupta askere alınacakların sevk evrakını en geç 7 Kasım, ikinci grupta askere alınacakların ise sevk evrakını en geç 18 Aralık 2013 tarihine kadar almaları gerekmektedir.

Sevk evrakını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar 1111 sayılı 'Askerlik Kanunu'nun 89'ncu maddesi gereğince bakaya işlemine tabi tutulacaklardır. Bakaya suçundan dolayı idari para cezası görmemek için yükümlülerin zamanında sevk evrakını almaları ve birliklerine katılmaları yararlarına olacaktır." - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antakya Askerlik Şubesinden Duyuru - Son Dakika


Advertisement