Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.SPOR TOTO 2'inci Lig Beyaz Grup'ta 6'ncı hafta maçında Alanyaspor bugün sahasında Bayrampaşa ile karşılaşacak.

13.10.2012 13:00

Foto: İdman fotoları hoca kelle

=============

Alanya'da bayram mesaisi

SPOR TOTO 2'inci Lig Beyaz Grup'ta 6'ncı hafta maçında Alanyaspor bugün sahasında Bayrampaşa ile karşılaşacak. Oba Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Bülent Çenet yönetecek. Alanyaspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, iki takımın da şiddetle 3 puana ihtiyacı olduğunu söyledi. Ligde 5 maçta 6 puan topladıklarını belirten Turhan, "Sahamızda şu ana kadar 2'de 2 yaptık. Deplasmanda oynadığımız 3 maçı da kaybettik. Bu nedenle evimizdeki 3'üncü maçımızdan da galip ayrılmayı hedefliyoruz. Rakibimiz de oynadığı 5 maçta sadece 3 puan toplayabildi. Onların da şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Bugünkü karşılaşma iki takım için de 6 puanlık maç olacak" dedi. Alanyaspor'da Beşiktaş maçında sakatlanan Tanju'nun iyileştiği ve bugün oynayacağı açıklandı.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular ve Armağan Turhan

---KUTU---

Kasa dolmadı

ALANYASPOR Yönetim Kurulu, Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçından beklenen hasılatı elde edemediklerinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Turuncu yeşilli yönetimin açıkladığı hasılat çizelgesine göre karşılaşmayı 2 bin 310 biletli, 85 VIP biletli toplam 2 bin 395 biletli seyirci izledi. Elde edilen 50 bin 450 TL hasılattan özel güvenlik, maç personeli, biletlerin temini ve basımı ile hakem ücretlerinden oluşan 9 bin 170 TL'lik giderler ayrıldıktan sonra kulübe 24 bin 768 TL, Beşiktaş'a ise 16 bin 512 TL kaldı.

===============

Fethiye yara saracak

SON haftalarda aldığı talihsiz yenilgilerle galibiyet özlemi çeken Fethiyespor, bugün evinde grubun tecrübeli takımlarından Sakaryaspor'u konuk ediyor. İlçe Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Hakan Akmısır yönetecek. Akademi Ligi'nde mücadele eden Fethiyespor U18 takımı da, bugün aynı statta saat 11.30'da Göztepe ile karşılaşacak.

Fotosuz

-------------------------

3'ÜNCÜ LİG'TE PUAN PAZARI

-------------------------

Tekirova Bld.-İstanbulspor

Ank.Demirspor-Sandıklıspor

Gebze- Manavgat Evrenseki

Kahramanmaraş-Emrespor

SPOR TOTO 3'üncü Lig'deki temsilcilerimiz için zor Pazar. 1'inci Grup'ta kupadan elenen ve lige yoğunlaşan Tekirova Belediyespor bugün saat 15.00'de grubun köklü takımlarından İstanbulspor'u konuk edecek. Dr. Fehmi Öncel Stadı'ndaki karşılaşmayı Özgür Aygün yönetecek. 1'inci Grup'taki bir diğer temsilcimiz Sandıklıspor da Başkent deplasmanında Ankara Demirspor'la oynayacak. Cebeci İnönü Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Deniz Kükrek yönetecek. Manavgat Evrenseki ise Gebze deplasmanından puan yada puanlarla dönmenin hesabını yapıyor. Kocaeli Alaattin Kurt Stadı'nda saat 15.00'teki karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Emrespor da Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynayacak. Hanefi Mahçiçek Stadı'nda saat 15.00'teki karşılaşmayı Özgür Bayır yönetecek.

Fotosuz

=============

Manavgat'tan destek turu

Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ilk destek turu Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e oldu.

MANAVGAT Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, kent yöneticilerini takıma destek sağlamak ve 20 Ekim'de Sea World Otel'de düzenleyecekleri yemeğe katılmaları için tura çıktı. Yöneticilerin kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaret turunun ilk durağı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu. Başkan Sözen, Manavgat Belediyespor Başkanı Mehmet Şenel ve beraberindeki heyeti nezaketle ağırladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in her zaman takımın arkasında durduğunun bilincinde olduklarını ifade eden Mehmet Şenel, Sözen'in düzenleyecekleri yemeğe katılımından onur duyacaklarını söyledi. Şenel, Manavgat Belediyesi'nin Kum Mevkii'nde 5 bin kişilik stadyum yapacağına çok sevindiklerini belirterek, bunun Manavgat halkına ve takıma bir armağan olduğunu belirtti. Yemeğe katılım davetine teşekkür eden Başkan Sözen ise Belediyespor Kulübü Yönetimi'nin futbol adına verdikleri mücadeleyi takdir ettiğini söyledi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

=============

Side şahlanacak

Side Geleneksel 6'ncı Rahvan At Yarışları'nda, birinci gelen atın sahibine ödül olarak gelirin yüzde 50'si, ikinci gelene yüzde 30'u, üçüncüye ise yüzde 20'si takdim edilecek. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nun sponsor olduğu yarışların en büyük destekçisinin ise Side Belediye Başkanı Abdülkadir Uçar olduğu açıklandı. Türkiye genelinde yapılan rahvan at yarışları, her yılın nisan ayından başlayarak, her haftanın pazar günleri olmak üzere çeşitli bölgelerde, kasım ayına kadar devam ediyor.

Kamil ATALAY/MANAVGAT (DHA)

Foto: Yarış fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement