Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.BEKO Basketbol Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, bugün İstanbul'da Anadolu Efes ile karşı karşıya geliyor.

23.02.2013 11:51

Foto: Salih Peker

===

* Antalya temsilcisi, Anadolu Efes'le Ayhan Şahenk'te karşılaşıyor

Büyükşehir İstanbul'da

BEKO Basketbol Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, bugün İstanbul'da Anadolu Efes ile karşı karşıya geliyor. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Fatih Arslanoğlu, Ali Şakacı ve Zeynep Funda Teoman hakem üçlüsü yönetecek.

Uzun bir aradan sonra geçen hafta Aliağa Petkim'i 93-78 mağlup eden Antalya Büyükşehir, 22 puanla 15'nci sırada bulunuyor. Altar Tunçkol'dan sonra göreve getirilen Timuçin Meriç, zor bir rakiple oynayacaklarını, ancak salondan galibiyetle ayrılmak için tüm güçlerini sergileyeceklerini söyledi.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Paşa, Bodrum'u ağırlıyor

BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci Grup'ta mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ligin 20'nci haftasında bugün sahasında Bodrum Belediyespor'u konuk ediyor. Muratpaşa Belediyespor, Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacak. İkinci devrede rakiplerinden puan toplayarak yükselişe geçen Muratpaşa Belediyespor'da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Alanyaspor'da hedef galibiyet

SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor bugün Kırklareli ile karşı karşıya geliyor. Oba Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Erdem İren yönetecek. Geçen hafta Çamlıdere Şeker deplasmanından çıkardığı 1 puanla zirve yarışını sürdüren turuncu yeşilli ekip 35 puanla 3'ncü sırada bulunuyor.

Başkan ve yöneticilerle teknik heyet, son derece kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını, bunun nedenle tüm Alanyalı futbolseverleri destek için tribüne beklediklerini belirtti. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, taraftarların desteğiyle sahadan en iyi sonuçla ayrılacaklarını söyledi.

ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyaspor takımı ve Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy

===

Fethiyespor 3 puan istiyor

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta hedefini şampiyonluk üzerine belirleyen Fethiyespor, bugün ilçe stadında Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u konuk ediyor. Saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Eser Birinci yönetecek. Fethiyespor grubunda 35 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, sahalarında oynayacaklar karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaları halinde önlerinin açılacağını ve şampiyonluk yarışında bir adın yukarı çıkacaklarını söyledi. Ceviz, "Fethiyelileri destek için maça bekliyoruz. Tribünden alacağımız güç bizi ateşleyecek" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Mustafa Ceviz

===

3'NCÜ LİG'DE HAFTANIN PROGRAMI

------------------------------

İstanbulspor- Tekirova Bld.

Sandıklıspor-Ankara Demirspor

Manavgat Evrenseki-Gabzespor

Emrespor-Kahramanmaraş Bld.

SPOR TOTO 3'ncü Lig'de mücadele eden bölge takımlarını zorlu maçlar bekliyor. 1'nci Grup'ta play off mücadelesi veren Tekirova Belediyespor, bugün ligin köklü kulüplerinden İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul Bahçelievler Özel İdare Sahası'nda saat 13.30'daki karşılaşmayı Adem Sarıtaş yönetecek. Geçen hafta Anadolu Üsküdar'a yenilen Sandıklıspor ise bugün evinde Ankara Demirspor'u konuk edecek.

İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Emre Duz yönetecek. 2'nci Grup'ta orta sıralarda dolaşan Manavgat Evrensekispor ise evinde Gebzespor'u ağırlayacak. Evrenseki Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Mehmet Efe yönetecek. Emrespor ise Kahramanmaraş Belediyespor'la Isparta'da karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Erkan Engin yönetecek.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement