Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Balıkesirspor deplasmanına hazırlanan turuncu yeşilli takım, özel maçta Konaklı Belediyespor'u farklı mağlup etti.

29.03.2013 12:30

Foto: İdman fotoları ve hoca fotosu

===

Alanya'ya Konaklı morali

Balıkesirspor deplasmanına hazırlanan turuncu yeşilli takım, özel maçta Konaklı Belediyespor'u farklı mağlup etti: 4-1

ALANYASPOR, Antalya Süper Amatör Lig takımlarından Konaklı Belediyespor'u hazırlık maçında 4-1 mağlup etti. Oba Stadı'nda oynanan karşılaşmada turuncu yeşilli takımın gollerini Kazım, Mehmet Öncan, Mehmet Balban ve Ünal kaydetti. Yeşil beyazlı ekibin tek sayısı ise Necati'den geldi. Karşılaşmanın 21'inci dakikasında Kazım'ın ceza sahası dışından sert vuruşu filelerle buluştu: 1-0. 25'inci dakikada soldan gelişen atakta Semavi'nin ortasında topla buluşan Mehmet Öncan, kale sahasında plase vuruşla fileleri havalandırdı: 2-0. 30'uncu dakikada soldan başlayan atakta Mutlu ceza sahasına ortaladı. Pozisyonu takip eden Mehmet Balban'ın vuruşunda top kalecinin sağından ağlara gitti: 3-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

LEVENT PENALTI KURTARDI

Karşılaşmanın 55'inci dakikada orta alandan gelişen atakta topla buluşan Ünal, savunmayı geçerek kalecinin sağından topu filelere gönderdi: 4-0. Karşılaşmanın 67'nci dakikasında gelişen Konaklı Belediyespor atağında Ali'nin ceza sahası içinde yerde kalması sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Necati'nin penaltı atışında kaleci Levent gole izin vermedi. 78'inci dakikada Alanyaspor ceza sahası içinde oluşan karambolde savunma oyuncularının faul kararı beklediği anda Necati plase vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-1. Karşılaşma Alanyaspor'un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Maçtan enstantaneler

===

Judo seçmeleri yapıldı

AFYONKARAHİSAR'da Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Judo Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği judo il seçmeleri sona erdi. Dereceye giren sporcular, Afyonkarahisar'ı Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek. Güreş Eğitim Merkezi'nde yapılan seçmelere 4 kulüpten toplam 60 sporcu katıldı. Seçmelerde sporcular minderde, destek için gelen aileler de tribünde ter döktü. Sıkletlerinde ilk 2 sırayı paylaşan sporcular 17-21 Nisan tarihleri arasında Hatay'da yapılacak Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Antrenörler Çiğdem Bulut, Gülşen Sönmez ve Musa Limoncu nezaretinde gerçekleşen seçmelerde, genç sporcuların heyecanı dikkat çekti. Judo antrenörü Çiğdem Bulut, altyapının önemine değinerek, "Bu seçmelere ilgi gösteren sporculara ve ailelere öncelikle teşekkür ederim. 60 kişi arasından seçilen 25 kişiyi 17-21 Nisan tarihleri arasında Hatay'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlayacağız" dedi

AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Sporculardan

===

Evrenseki'de Vodafone Cup

MANAVGAT Evrenseki, 4'üncü Uluslararası Vodafone Evrenseki Cup'a ev sahipliği yapacak. 31 Mart- 4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuva, U13 ve U15 kategorilerini kapsayacak. Turnuvaya dünya futbolunun önde gelen kulüplerinden AC Milan, Bayern Munih, Chelsea, Liverpool, Villareal'in yanı sıra Türkiye'den de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor yer alacak.

Evrensekispor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Recep Barut "Turnuvaya bölgemizden de birçok takım katılacak. Evrensekispor olarak katılacağımız turnuvada U13 ve U15 kategorilerinde final oynamak istiyoruz" dedi. Dostluğun, kardeşliğin ve fair play ruhunun birlikteliğini göstermek istediklerini ifade eden Başkan Barut "Hatay ve çevresinde bulunan kamplarda yaşayan Suriyeli mülteci çocukların oluşturduğu takımların da turnuvaya katılacak olmasından memnuniyet duyuyorum" dedi.

Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli ise turnuvanın Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA'nın izniyle düzenlendiğini belirterek, "Bu turnuvanın gelecek yıllarda FIFA kapsamına alınarak tüm dünyadan takımların katılmasını hedefliyoruz. Böylece gelen futbol takımları aracılığıyla bütün dünyaya Evrenseki beldemizi tanıtmak ve sporun dostluk ve kardeşlik ruhunu göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Şehirli, şöyle devam etti: "Turnuvada katılımcı olarak milli takımlar eski teknik direktörü Sepp Piontek, Ertuğrul Sağlam, Nihat Kahveci, Pascal Nouma da yer alacak. 2 Nisan Salı günü saat 14.30'da Evrenseki Stadı'ndaki All-Star maçı ise NTVSPOR kanalından canlı yayınlanacak. Turnuvadaki maçlara ve All-Star maçına tüm Manavgat halkını davet ediyoruz."

KAMİL ATALAY/MANAVGAT. (DHA)

Fotosuz

===

İkinci ayak Belek'te

TÜRKİYE Golf Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 Türkiye Golf Ligi'nin 2'nci ayağı, bugün (30 Mart) ve yarın Belek'te yapılacak. Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde bulunan National Golf Kulübü'nde gerçekleştirilecek turnuva, 6 ayaktan oluşacak. Türkiye Ligi'nde, genel sıralamada yer alan en düşük EGA kesin handikaplı ilk 13 erkek oyuncuyla, en düşük EGA kesin handikaplı 7 bayan oyuncu mücadele edebilecek. Tüm oyuncular ilk 6 ayakta, 2 gün süresince günde 27 çukur olmak üzere toplam 54 çukur vuruş sayısı oyunu oynayacak.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Golf fotoları

===

Kaymakamlık Kupası düzenleniyor

GELENEKSEL hale gelen Serik Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nın 4'üncüsü, 10 Nisan'da başlıyor. Serik'te bulunan ve turnuvaya katılmak isteyen kamu kurumları ile belediyelerin, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'ne en kısa zamanda müracaat etmeleri gerekiyor. Yetkililer, başvuruların 1 Nisan'da sona ereceğini, turnuvanın da 10 Nisan'da başlayacağını duyurdu. Kaymakam Erol Rüstemoğlu, turnuva ile ilgili yazılı açıklamasında, "İlçemizde geleneksel hale gelen bu turnuva artık bir festival havası taşımaktadır. Bu yıl 4'üncüsünü düzenleyeceğimiz turnuvada amacımız ilçemizde sporu geniş kitlelere sevdirmek" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Maçtan foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement