Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto4.Foto5.Foto6.Foto7.Foto8.Foto9-11.ÖZEL OFM Hastanesi hemşireleri Selvet Karayakuplu, Yadigar Sarıaltın, Atilla Karaca ve Sacide Gözübek, düzenlenen gecede bir araya geldi.

22.05.2013 10:55

Foto1: Arzu Yıldırım, Nihal Dinç

Foto2: İlkay- Turhan Çokbenli

Foto3: Menderes- Ebru Türel, Recep Budak

Foto4: Hürriyet Hancı, Fatoş-Ece Atlas

Foto5: Özge- Burak Kulalar

Foto6: Özlem- Ayfer Hancı

Foto7: Şeyhsuvar- Yasemin Zennecioğlu

Foto8: Sevinç Eyilik

Foto9-11: Açılış

===

Sağlıkçılar eğlencede

ÖZEL OFM Hastanesi hemşireleri Selvet Karayakuplu, Yadigar Sarıaltın, Atilla Karaca ve Sacide Gözübek, düzenlenen gecede bir araya geldi. Hastaneden kalabalık bir kadroyla aynı akşamı paylaşan dörtlünün gece durağı, Ehl'i Keyf Restaurant oldu. Birlikte akşam yemeği yiyerek koyu sohbete başlayan mesai arkadaşları, gönüllerince bir akşam geçirdi. Arzu Turalı'nın şarkılarıyla renklenen gece, dans pistinde hızlı tempoda devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Selvet Karayakuplu, Yadigar Sarıaltın, Atilla Karaca, Sacide Gözübek

===

Yeniden bir arada

ANTALYA'nın tanınmış modellerinden Ayça Bölükbaşı ile Fatoş Tan, Bulgaristan'da yaşayan lise arkadaşları Şahin Gönüllü'yü ağırladı. Aradan geçen zamana inat dostluklarını koruyan lise arkadaşları, Shakespeare Bistro'da sakin bir akşam geçirdi. Anıların tazelendiği buluşmada dostluk pekiştiren üçlü, neşeli sohbetleriyle gecede öne çıktı. Yeniden bir araya gelen arkadaşlar birlikte keyifli vakit geçirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Fatoş Tan, Şahin Gönüllü, Ayça Bölükbaşı

===

Eğlence dolu dizgin

BARO Meslek Lisesi öğrencileri Derya Ulaş, Tuğba Bodur, Mürüvet Sunel ve Günel Murat, keyifli akşamı paylaştı. Son sınıf öğrencileri mezuniyet öncesi bol bol vakit geçirdi. Kaleiçi Level Club'da buluşan dörtlü, şıklıklarıyla dikkat çekti. 4 arkadaş, keyifli sohbetler eşliğinde lise anılarını paylaştı. Yüksek sesli müzik ve renkli atmosferde süren gece, lise arkadaşlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Derya Ulaş, Tuğba Bodur, Mürüvet Sunel, Günel Murat

===

Gece turu attılar

YAKIN arkadaşlar Nagihan Karataş, Talha Baymış, Berna Deniz ve Bilge Karataş, keyifli bir tura çıktı. Kaleiçi sokaklarını gezen arkadaşlar, soluğu Tudors Pub'da alarak eğlenceli saatler yaşadı. Geç saatlere kadar süren buluşma, neşeli kahkahalar ve koyu sohbetlerle renklendi. Canlı sahne performansına yüksek sesle eşlik eden gençler, eğlencenin tadını gece boyunca çıkardı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Nagihan Karataş, Talha Baymış, Berna Deniz, Bilge Karataş - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement