Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.AFYONKARAHİSAR Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 3 bin 253 üyesi, 153 meslek komitesi temsilcisi ile 63 meclis üyesini seçmek için sandık başına gitti.

04.05.2013 18:01

Foto: Seçimlerden foto

===

Afyon TSO'da seçim heyecanı

AFYONKARAHİSAR Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 3 bin 253 üyesi, 153 meslek komitesi temsilcisi ile 63 meclis üyesini seçmek için sandık başına gitti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Bakanlar Kurulu kararıyla ertelenen ATSO'nun meslek komitesi üyeleri ve meclis üyeleri seçimi, hizmet binasında yapıldı. Oy kullanma işlemi saat 09.00'da başladı ve 17.00'a kadar sürdü.

Oy kullanma işleminin sona ermesiyle birlikte oy sayımı başladı. Oy sayımının ardından seçimi kazanan meslek komitesi üyeleri ile meclis üyeleri belirlenecek. Alınan sonuçlara itiraz edilmemesi halinde meslek komitesi üyeleri ATSO'nun yeni yönetim kurulunu ve başkanını seçecek. ATSO'nun ilk seçimini 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapması planlanıyor. İlk toplantıda seçimi kazanan yeni meclis üyeleri yönetim kurulunu belirleyecek. Yönetim kurulu ise kendi içerisinde yönetim kurulu başkanı seçecek.

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Seçimden fotolar

===

Antalya Karikatür ödülleri verildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü, Antalyalı Cafer Yıldırım'a, Güngör Kabakçıoğlu Özel Ödülü de Balıkesir'den Tufan Burhan İleri'ye verildi. Jüri Özel Ödülü'nü Bursa'dan Recep Özcan aldı. Jürinin özendirme ödülleri 11 yaşındaki Leyla Demir, 12 yaşındaki Eda Su Albayrak, 12 yaşındaki Ekin Devrim Karacagil, 15 yaşındaki Yaman Tümer, 15 yaşındaki Irmak Beyaz ve 14 yaşındaki Tibet Fırat'a verildi.

Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve çok sayıda davetli katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 'Şiddet Toplumu Olduk!' konulu karikatür yarışmasında dereceye giren karikatürleri, Ercan Akyol, Ferit Avcı, Cihan Demirci, Kamil Masaracı ve Akdağ Saydut'tan oluşan seçici kurul belirledi.

Yarışmaya 215 çizer 387 karikatürle katıldı. 4 karikatüre para ödülü, 3 karikatüre özel ödül, 18 yaşın altındaki çizerlerden de 6'sına jüri özendirme ödülü verildi. Ödül alan karikatürlerden ayrı olarak da 38 karikatür sergilenmeye layık görüldü. Dereceye giren ilk üçün ödüllerini, Başkan Akaydın verdi. Jüri özendirme ödüllerinin sahipleri ise karikatürist Cihan Demirci'nin elinden ödüllerini aldı.

AKAYDIN'A ÖZEL KARİKATÜR

Tören sonunda yarışmanın birincisi Halit Kurtulmuş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a, kendi karikatürünü hediye etti. Kurtulmuş, Başkan Akaydın'ı bir masanın başında, içinde sanat fidanlarının yetiştiği bir saksıyı sularken karikatürize etmesi, başta Akaydın olmak üzere salondakileri kahkahaya boğdu.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ödül töreninden fotolar

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement