Antalya'da Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Sahte Para Operasyonu

12.03.2015 14:28

Manavgat Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede piyasaya sürülmek üzere 7 bin 850 lira sahte banknot ele geçirdi.

Manavgat Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede piyasaya sürülmek üzere 7 bin 850 lira sahte banknot ele geçirdi.

Kızılağaç Mahallesi'nde B.D. ve İ.Ö'nün piyasaya sahte para süreceği bilgisine ulaşan Manavgat Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, zanlıların üzerinde ve araçlarında arama yaptı.

Aramada, 21 adet 200 lira, 28 adet 100 lira ve 17 adet 50 lira olmak üzere toplam 7 bin 850 lira sahte banknot ele geçirildi.

İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan B.D, "Piyasaya sahte para sürmek" suçlamasıyla tutuklandı. İ.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Sahte Para Operasyonu - Son Dakika


Advertisement