Arabanspor Araban Belediyespor Oldu - Son Dakika
Yerel

Arabanspor Araban Belediyespor Oldu

Arabanspor Araban Belediyespor Oldu

1981 yılında kurulan ve yıllardır, Arabanspor adıyla çeşitli kategorilerde boy gösteren kulüp, aldığı yönetim kurulu kararı ile adını ‘Araban Belediyespor’ olarak değiştirdi.

17.09.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1981 yılında kurulan ve yıllardır, Arabanspor adıyla çeşitli kategorilerde boy gösteren kulüp, aldığı yönetim kurulu kararı ile adını 'Araban Belediyespor' olarak değiştirdi.

Kararı değerlendiren Kulüp Yöneticisi Bazlama, "Araban Belediyesi 2009 yılından beri zaten Arabanspor kulübümüzün en büyük destekçisi idi. Araban ilçemizin tanıtımına katkı sağlaması için kulübümüzün isminin Araban Belediyespor olarak değişitirilmesini istedik" dedi.

Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir de, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi,

"2009 yılı yerel seçimlerinde Araban Belediyesi Başkanı olarak seçildikten sonra, 1981 yılında Arabanspor adı altında kurulan kulübün tüm giderlerini Araban Belediyesi olarak zaten karşılıyorduk. 2009 yılına kadar Arabanspor kulübü olarak başarı sağlayamayan kulüp, belediyemizin sağladığı değişik destekleri ile başarılar sağlayarak Süper Amatör Ligi'ne yükselen Arabanspor'un isminin Araban Belediyespor olarak değiştirilmesi için kulüp yönetiminin aldığı karar ile değiştirilmesiyle birlikte kulübe bölgedeki başarılı sporcuların transferlerini gerçekleştirerek Araban Belediyespor güçlendirildi. Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyonluktur." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arabanspor Araban Belediyespor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement