Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı

Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı

Ramazan Bayramı sonrası Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, çalışanların bayramını kutladı. Akbaş, bayramların birliktelik ve paylaşma duygusunu artırdığını belirtti. Aras EDAŞ personeli de mesaiye başladıktan sonra Genel Müdürlük binasında bayramlaşma kutlaması yaptı. Genel Müdür Akbaş, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

16.04.2024 09:51

Ramazan Bayramı sonrası personel ile bir araya gelen Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, çalışanların bayramını kutladı.

Aras ailesini bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Akbaş, bayramların birliktelik ve paylaşma duygusunu artırdığını söyledi.

Resmi tatilin sona ermesi ile birlikte mesaiye başlayan Aras EDAŞ personeli Genel Müdürlük binasında bir araya gelerek gelenekselleşen bayramlaşma kutlamasını yaptı. Konferans salonunda konuşma yapan Genel Müdür Fikret Akbaş: "Bayramlar birlikteliğin en önemli sembollerinden biridir. Siz değerli çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek gelenekselleşen bayramlaşma programımızı kutlamaktan mutluluk duyuyorum. Hepinize göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, hepinizin bayramını tekrardan tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Hizmet binasının fuaye alanında gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde çalışanlar da birbirleriyle bayramlaştı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement