Ardahan'da soğuk hava: Aracın depo kapağı dondu buz sarkıtları oluştu - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da soğuk hava: Aracın depo kapağı dondu buz sarkıtları oluştu

Ardahan'da soğuk hava: Aracın depo kapağı dondu buz sarkıtları oluştu Ardahan'da kar yağışın ardından etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle çatılarda buz sarkıtları oluştu, Ufuk Işık'a ait aracın depo kapağı bile dondu.

01.04.2023 12:05  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da soğuk hava: Aracın depo kapağı dondu buz sarkıtları oluştu

ARDAHAN - Ardahan'da kar yağışın ardından etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle çatılarda buz sarkıtları oluştu, Ufuk Işık'a ait aracın depo kapağı bile dondu.

Ardahan'da iki gün boyunca etkili olan kar yağışı sonrası dondurucu soğuklar başladı. Kentin birçok ilçesinde soğuk hava, hayatı olumsuz etkiledi. Kentte hava sıcaklığı gece eksi 8 dereceye düştü. Sisle birlikte etkili olan soğuk hava nedeniyle, araçlar çalışmadı.

Ufuk Işık, bugün şaka gibi, aracımın depo kapağı dahi dondu. Güne bu sürpriz ile uyandığını söyleyen Işık, "Ardahan'da iki gün boyunca kar yağışı etkili oldu. Bununla beraber soğuk hava ve rüzgarın da etkisiyle aracımızın depo kapağı da dahil buzla kaplandı. 1 Nisan şakası gibi, halen daha kışı yaşıyoruz. Bu yıl bir türlü yaz gelmedi. Durum bundan ibaret" dedi.

Ardahan\'da soğuk hava: Aracın depo kapağı dondu buz sarkıtları oluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan'da soğuk hava: Aracın depo kapağı dondu buz sarkıtları oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement