Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'da şebeke suyunda sorun bulunmadığını bildirdi.
Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin üç katı nüfusu besleyecek kadar suya sahip olduklarını, ancak bazı bölgelerde kayıp olduğunu söyledi.
Kayıp kaçakları engellemek için çalışma başlatacaklarını dile getiren Köksoy, "İki kişilik ekibimiz özellikle bu kayıp kaçakla ilgilenecek. Amacımız kentteki suyla ilgili kayıp kaçağı bitirmek" dedi.
Son günlerde kentte meydana gelen kesintilerine de değinen Köksoy, "Kentin Karagöl Mahallesi başta olmak üzere bir çok noktasında alt yapı çalışmalarımız var. Söz konusu kesintiler bu alt yapı çalışmaları sırasında meydana gelen teknik arızalardan kaynaklanıyor" diye konuştu.
Muhabir: Günay Nuh/ Çağlar Sefertaş
Yayıncı: Muharrem Aksakallı - ARDAHAN
Son Dakika › Yerel › Ardahan'daki Şebeke Suyu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.