Ardahan Valiliği Çevresindeki İstinat Duvarının Bir Bölümü Yıkıldı - Son Dakika
Yerel

Ardahan Valiliği Çevresindeki İstinat Duvarının Bir Bölümü Yıkıldı

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, valilik binası çevresindeki istinat duvarının bir bölümünü yıktıklarını bildirdi.

04.09.2012 17:40

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, valilik binası çevresindeki istinat duvarının bir bölümünü yıktıklarını bildirdi.

Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, duvarın Kongre Caddesi'ne bakan bölümünü yıktıklarını belirterek, alanı vatandaşa açacaklarını söyledi.

Duvarın 30 metrelik bir bölümünün yıkıldığını ifade eden Azizoğlu,

"Vatandaş, valilikte işini yapmaya çalışırken, aynı zamanda alanda oturup dinlenebilecek. Bu nedenle atıl olarak gördüğüm duvarı yıktık. Alanı halka açıyoruz" dedi.

30 metre uzunluk, 2 metre yükseklikteki duvar, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince yıkıldı.

Muhabir: Günay Nuh/ Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Muharrem Aksakallı - ARDAHAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan Valiliği Çevresindeki İstinat Duvarının Bir Bölümü Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement