Arifiyeli Sporcular Ringlerde Fırtına Gibi Esti - Son Dakika
Yerel

Arifiyeli Sporcular Ringlerde Fırtına Gibi Esti

Arifiyeli Sporcular Ringlerde Fırtına Gibi Esti

Arifiye Belediyesi tarafından Arifiye Spor Kompleksinde düzenlenen Açık Hava Boks Turnuvasında, Arifiyeli sporcular ringlerde fırtına gibi esti.

30.09.2013 15:15

Arifiye Belediyesi tarafından Arifiye Spor Kompleksinde düzenlenen Açık Hava Boks Turnuvasında, Arifiyeli sporcular ringlerde fırtına gibi esti.

Boks Turnuvasını; Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Arifiye Belediyesi Başkan Yardımcıları Deniz Taş ve Lütfü Tansı, Belediye Meclis Üyeleri, Boks Federasyonu yetkilileri ile vatandaşlar izledi.

Muğla Fethiye Boks Takımı, Bursa Efe Boks Takımı, Sakarya Boks Takımı ve Arifiye Halk Eğitim Merkezi Boks Takımından sporcuların katıldığı ve toplam on dört adet karşılaşmanın yapıldığı Boks Turnuvasında, Ferhat Akburak yönetimindeki Arifiye Halk Eğitim Merkezi Boks Takımı on dört karşılaşmanın on tanesini kazarak büyük bir başarıya imza attı.

Turnuva sonucunda Alt Minikler kategorisinde; Ramazan Ayaydın Emre Kerem'i 2-1'lik skorla, Oğuzhan Kahırman Durmuş Can Çetinkaya'yı 3-0'lık skorla, Cengizhan Dorman Yunus Eşit'i 2-1'lik skorla, Eray Muştu Yiğit Şimşek'i 3-0'lık skorla, Berat Ateş Ömer Yenigün'ü 3-0'lık skorla, Samet Polat Mehmet Efe'yi 3-0'lık skorla, İbrahim Güler Hüseyin Mert Kazak'ı 3-0'lık skorla yendi.

Üst Minikler kategorisindeki karşılaşmalar ise; M. Emin Arslan M. Doğukan Özçift'i, Taner Işık ise Barışcan Morkan'ı yendi.

Yıldız Bayanlar Kategorisinde; Ayşenur Rüveda Aksoy Merve Türkmen'i Kübra Sönmez Sena Asiye Can'ı, Hasret Günebakan Selma Karakullukçu'yu yendi.

Gösteri Maçlarında Tolgahan Gökalp Hakan Türkkan'ı Batuhan Kınay ise Fırat Acar'ı yendi.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen törenle, sporculara madalyaları verildi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; "Arifiyeli gençlerimize Boks sporunu sevdirmek için düzenlendiğimiz Açık Hava Boks Turnuvasına katılan sporcularımıza ve turnuvaya ilgilerini esirgemeyen Başta Arifiye Kaymakamımız Sayın Mehmet Ünal'a ve diğer kurum ve kuruluşların temsilcilerine ve değerli Arifiyeli sporseverlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Arifiyeli sporcularımızın performansı ve başarısı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sporcularımızın ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olarak ilçemizi başarıyla temsil etmesi en büyük arzumuz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, sporcularımıza, boks federasyonu yetkililerine çok çok teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arifiyeli Sporcular Ringlerde Fırtına Gibi Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement