Armutalan Belediye Başkanı Kadınların Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Armutalan Belediye Başkanı Kadınların Gününü Kutladı

Armutalan Belediye Başkanı Kadınların Gününü Kutladı

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, Armutalan'da işyerlerinde çalışan kadınların ziyaret edip karanfil hediye etti.

08.03.2013 14:32

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, 0 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, Armutalan'da işyerlerinde çalışan kadınların ziyaret edip karanfil hediye etti. Başkan Ünlü yaptığı ziyaretler ve kadınlar günüm dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin ilk yıllarında Atatürk tarafından kadınlara verilen haklar konusunda kadınların çok dikkatli olması gerektiğini söyleyerek, bu kazanımları kaybetmemek için ellerinden gelen çabayı göstermeleri gerektiğini belirtip tüm kadınların gününü kutladı.

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, beldede bulunan resmi kurumlar, büyük marketler ve işyerlerinde çalışan kadınları ziyaret ederek karanfil hediye etti. Başkan Muhammet Ünlü bu ziyaretleri ve kadınlar günüyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu gün 08 Mart ve Dünya Kadınlar Günü kadınlarımızın bu gününü kutluyorum. Bilindiği gibi kadınlar çalışma ortamlarındaki olumsuzlukları protesto etmek için güç birliğine girmiş ve bu hareket ilk olarak Amerika'da başlamıştı. Daha sonra tüm dünyaya yayılmış ve kadınlar günü olarak kutlanmaya başlanmış. Kadınlarımızı bu bir günde anılmaları bana göre uygun değil. Her gün kadınlarımız anılmalı. Çünkü kadınlarımız bizlerin baş tacı. Kadınlarımız bizlerin hem gönlünde hem de kalbimizde, zira kadınların toplumsal yaşantımızda, toplumsal kalkınmamızda payı yadsınamaz" dedi.

(YY)

08.03.2013 13: 56: 58

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Armutalan Belediye Başkanı Kadınların Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement