Armutalan Kongre ve Kültür Merkezi Kasımda Hizmete Girecek - Son Dakika
Yerel

Armutalan Kongre ve Kültür Merkezi Kasımda Hizmete Girecek

TÜRSAB, Marmaris'in Armutalan beldesinde yaptırdığı Armutalan Kongre ve Kültür Merkezini gelecek ay hizmete sunacak.

25.10.2013 14:43  Güncelleme: 14:54

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından Marmaris'te yaptırılan Armutalan Kongre ve Kültür Merkezi gelecek ay tamamlanarak turizmin hizmetine sunulacak.

Armutalan Beldesinde geçen yılın başında temeli atılan kongre ve kültür merkezinin inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, yaklaşık 8,5 milyon liraya mal olan projenin tüm yapım giderinin TÜRSAB tarafından karşılandığını bildirdi.

Bölge turizminin en önemli eksiğinin kongre ve kültür merkezi olduğuna işaret eden Ünlü, inşaat tamamlandığında bu sıkıntının bir nebze de olsa giderilmiş olacağını kaydetti. Merkezin sadece Marmaris'e değil, tüm bölgeye hizmet vereceğini ifade eden Ünlü, TÜRSAB yetkililerine ilçe halkı ve turizmcileri adına teşekkür etti.

İnşaatın son durumu hakkında bilgi veren Ünlü, şöyle konuştu;

"Son kaba inşaat bitti, dış cephe kaplaması yapılıyor. İç havalandırmalar, soğutma ve ısıtma tertibatı, asansörler tamamlandı. Dekorasyon işlerine ise devam ediliyor. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile görüştük ve çok büyük bir aksilik olmazsa binanın açılışını Kasım ayı ortalarında yapacağız. Başaran Ulusoy binanın bu tarihte hazır hale getirilmesi için gerekli talimatları verdi." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Armutalan Kongre ve Kültür Merkezi Kasımda Hizmete Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement