Arşiv Belgelerine Göre 17'nci ve 20'nci Yüzyıllarda Tekirdağ'da Ekonomik Hayat" Kitabı - Son Dakika
Yerel

Arşiv Belgelerine Göre 17'nci ve 20'nci Yüzyıllarda Tekirdağ'da Ekonomik Hayat" Kitabı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yıldız ve Öğr. Gör. Nuran Koltuk, hazırladıkları "Arşiv Belgelerine Göre 17’nci ve 20’nci Yüzyıllarda Tekirdağ’da Ekonomik Hayat" isimli kitabı, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e takdim etti.

22.06.2016 16:18

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yıldız ve Öğr. Gör. Nuran Koltuk, hazırladıkları "Arşiv Belgelerine Göre 17'nci ve 20'nci Yüzyıllarda Tekirdağ'da Ekonomik Hayat" isimli kitabı, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e takdim etti.

NKÜ Bilimsel Araştırma Projesi olarak desteklenen "Arşiv Belgelerine Göre 17'nci ve 20'nci Yüzyıllarda Tekirdağ'da Ekonomik Hayat" isimli kitapta, Tekirdağ'ın gizemli ve muazzam evrak hazinesinden şehrin ekonomisiyle ilgili küçük bir kesit sunulurken, aynı zamanda ekonomi ile ilgili on binlerce belge arasında seçilen yüz elli belge ile şehrin 17'nci ve 20'nci yüzyıllar arasındaki ekonomik faaliyetleri hakkında bilgi veriliyor.

Doç. Dr. Murat Yıldız, "Arşiv Belgelerine göre 17'nci ve 20'nci Yüzyıllarda Tekirdağ'da Ekonomik Hayat isimli araştırma kitabının oluşturulmasına katkı sağlayan başta Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek olmak üzere, emeği geçen herkese şükranlarımız borç bilirim" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arşiv Belgelerine Göre 17'nci ve 20'nci Yüzyıllarda Tekirdağ'da Ekonomik Hayat' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement