ASAD'dan Yaza Veda Konseri - Son Dakika
Yerel

ASAD'dan Yaza Veda Konseri

ASAD\'dan Yaza Veda Konseri

Akbük Belediyesi ile Akbük Sanat Derneği işbirliğiyle düzenlenen Yaza Veda Konseri Akbüklü müzik tutkunlarını buluşturdu.

02.10.2013 10:51  Güncelleme: 11:04

Akbük Belediyesi ile Akbük Sanat Derneği (ASAD) işbirliğiyle düzenlenen Yaza Veda Konseri Akbüklü müzik tutkunlarını bir araya getirdi.

Akbük Tören alanında gerçekleştirilen konsere Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve eşi, DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu ve eşi, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda müziksever katıldı.

Sunuculuğunu Şerife Bayrak'ın, şefliğini Kenan Özgöl'ün üstlendiği konserde ilk bölümde Hicaz makamında, sonrasında Karcığar makamında eserler seslendirilirken ikinci bölümde ise Kürdilihicazkar makamı ve Segah makamından toplam 24 eser seslendirildi.

Konser Sonunda Akbük belediye başkanı Sandalcı koroyu kutlayarak çiçek verdi. Sandalcı konuşmasında "Değerli Akbüklü'ler bu konser Akbük Belediyesinin düzenlediği son etkinliktir. İnşallah önümüzdeki günlerde farklı konumlarda yine birlikte olacağız, sanatçı arkadaşlarımıza ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ASAD'dan Yaza Veda Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement