ASKF'den Kayseri Valisi Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

ASKF'den Kayseri Valisi Düzgün'e Ziyaret

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığına yeniden seçilen Musa Soykarcı ve yönetim kurulu, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

17.06.2014 13:39  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanlığına yeniden seçilen Musa Soykarcı ve yönetim kurulu, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Vali Düzgün, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni yönetimi tebrik ederek, amatör spor kulüplerinin gelişmesi ve kalkınması, sporun sevdirilmesi konusunda önemli bir sorumluluk üstlenen yöneticilere başarılar diledi.

"Kayseri'de, amatör spor kulüplerinin hem halkımız arasında hem de gençlerimiz arasında yaygınlaştırılmasına çok önem veriyoruz" diyen Vali Düzgün, şöyle devam etti:

"Şu anda Kayseri'de 60 binin üzerinde lisanslı sporcu bulunuyor. Sadece futbol değil basketbol,  tenis, satranç, kayak, yüzme, voleybol ve diğer bütün spor dallarında da gençlerimizin daha aktif olmasını ve bu branşların yaygınlaşmasını hedefliyoruz.  Kayseri'de bugüne kadar pek çok başarılı sonuçlar almış gençlerimiz, sporcularımız var. Geçtiğimiz Kasım ayında olimpiyatlara hazırlık merkezinin açılışını yaptık. Burada da atletizm, yüzme ve kayak branşında gençlerimiz olimpiyatlara hazırlanıyorlar.  Bugüne kadar gerek ulusal gerekse uluslararası müsabakalarda derece alan gençlerimiz oldu. Sporun yaygınlaşması, çocuklarımızın hem fiziksel, hem de ruhsal gelişimi adına, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması adına son derece önemli.  Çünkü gelişen teknoloji ile çocuklar maalesef sanal ortamın içinde kalmaya başladılar. Gözlerini telefondan, bilgisayardan arındırarak sporla vakit geçirmeleri çok önemli."

ASKF Başkanı Soykarcı ise 15. olağan genel kurulu sonrasında güçlü bir yönetim oluşturduklarını belirterek, "Çok uyumlu ve iyi bir yönetim olduğumuzu düşünüyorum. Bu yönetimle de zaten iyi olan çıtamızı daha yukarıya taşıyacağız. Federasyonumuza 108 kulüp üye, 356 delegemiz var. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde bu işleri yürütmeye gayret göstereceğiz. Bugüne kadar bizlere verdiğiniz destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ASKF'den Kayseri Valisi Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement