Aslan Karanfil Feshane'de - Son Dakika
Yerel

Aslan Karanfil Feshane'de

Aslan Karanfil Feshane\'de

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından 8.’si düzenlenen Geleneksel Samsun Günleri’nde Samsunlu hemşehrileri ile Feshane’de bir araya geldi.

05.04.2015 17:44

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından 8.'si düzenlenen Geleneksel Samsun Günleri'nde Samsunlu hemşehrileri ile Feshane'de bir araya geldi.

Tek tek stantları dolaşarak katılımcılarla sohbet eden Karanfil, bir televizyon kanalına verdiği röportajda konfederasyonun önemine değinerek, "SAMKON'un sadece sosyal ve kültürel etkinlikler değil, ihtiyaç sahibi üyelere ve okuyan çocuklarına yardım yapmak ve burs vermekten tutun da üyelerinin karşılaşacağı sorunlara hukuki ve idari anlamda danışmanlık yapmaya kadar birçok farklı görevi ifa ediyor. Özellikle Samsun ve Ankara'daki görevlerim süresince bu yapıların kurumsallaşması noktasında iş ve işlemine destek olmaya, onlara bürokrasi ayağında her türlü yardımı yapmaya çalıştım. Bugün gelinen noktada ufak da olsa bu başarıda bir payımın olmasından mutluyum. Samsun'a ve Samsunluya dair bırakın iyi işler yapmayı, hayır rüya dahi gören herkese kapımız da gönlümüz de ardına kadar açık. Dün de böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak" dedi.

Karanfil, SAMKON'a bağlı dernek ve federasyon başkanları ile de görüşmeler yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aslan Karanfil Feshane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement